Bani.md

A salvat sute de vieți omenești, iar acum are nevoie de AJUTORUL nostru! Află povestea pompierului Radu Tudorean

A salvat sute de vieți omenești, iar acum are nevoie de AJUTORUL nostru! Află povestea pompierului Radu Tudorean

Radu Tudorean este de profesie salvator-pompier din cadrul Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI. Timp de opt ani aproape zilnic a protejat și a salvat vieți, luând la piept copii mici din flăcări, părinți și tineri răniți, descarcerîndu-i din fiarele autoturismelor, a participat la stingerea și prevenirea nenumărator incedii.

A salvat sute de vieți omenești, iar acum are nevoie de AJUTORUL nostru! Află povestea pompierului Radu Tudorean

Însă, la doar 28 de ani, în urma mai mai multor incendii toxice pentru organismul uman, a fost diagnosticat cu cancer al faringelui de gradul IIICarcinom scuamocelular keratinizat cu infiltrarea țesuturilor moi pînă la țesutul cartilaginos.

A salvat sute de vieți omenești, iar acum are nevoie de AJUTORUL nostru! Află povestea pompierului Radu TudoreanRadu a urmat cursuri de radioterapie, în urma carei a fost operat, însă situația s-a agravat și a mai suferit o intervenție chirurgicală, după care a suferit multe complicații.

Radu nu va mai putea salva alte vieți din cauza bolii. El nu va mai putea vorbi, iar la moment nu poate respira pe nas sau gură din cauza că i-au fost înlăturate în întregime laringele de pe ambele părți ale gâtului și i s-a infiltrat o traheostomă în gât cu ajutorul căreia va putea respira aer, coardele vocale au fost scoase, a pierdut vocea și mirosul în totalitate.

După multe investigaţii şi consultări cu medicii specialişti, el a fost îndreptat pentru a face tratamentul si diagnosticările necesare în Istanbul, însă acestea sunt foarte costisitoare.

Se recomandă: pachetul Pet CT, investigarea medicului chirurg, investigarea medicului ORL, radioterapeutica. Suma ajunge la 2 000 $. După investigație va fi stabilită metoda de tratament sau terapie și va ficoncretizată  suma necesară, care variază până la 15 000 $.

Astfel, Radu, soția sa Elena, dar și copilul lor de doar doi ani, ne cer ajutorul.

 
Un proiect de strângere de fonduri a fost lansat la inițiativa soției lui Radu, Elena Tudoreanu. Până acum au fost colectați aproape 1400 de euro, ceea ce constituie doar 8% din suma necesară tratamentului.

Banii colectați vor fi transferați direct către familie.

PENTRU A DONA, ACCESAȚI ACEST LINK!

Pentru mai multe detalii despre proiect puteți contacta la numărul +373 78 587 819, Elena.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000