Bani.md

Avea un comportament agitat, iar polițiștii de frontieră l-au luat la ochi! Un moldovean a fost coborât la vamă din autocar

Avea un comportament agitat, iar polițiștii de frontieră l-au luat la ochi! Un moldovean a fost coborât la vamă din autocar

Un pasager agitat a atras atenția polițiștilor de frontieră! La data de 8 noiembrie, în punctul de trecere Sculeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, s-a prezentat autocarul de rută regulată Chișinău-Franța. Comportamentul unui pasager a ridicat suspiciuni polițiștilor de frontieră, care au decis extinderea verificărilor. 

Suspiciunile oamenilor legii au fost confirmate: Moldoveanul, în vârstă de 47 de ani, locuitor al satului Pelivan, raionul Orhei, avea asupra sa un permis de conducere românesc cu semne vădite de falsificare. 

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere ”Sculeni” au depistat un permis de conducere românesc cu premise rezonabile de falsificare. Posesorul actului contrafăcut, un cetățean al R. Moldova, urma să-l transmită în Republica Franceză. Documentul a fost găsit ăn portmoneul bărbatului. 

Acesta a declarat că în timpul așteptării cursei, s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a rugat, contra unei sume de 50 de euro, să transmită un permis de conducere unei persoane care-l va aștepta în Paris.

Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză. Pe faptul celor depistate polițiștii de frontieră cercetează cauza în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și implicarea altor persoane. De asemenea, cetățeanului documentat i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2586 -0.1098
USD 16.4911 -0.0309
RUB 0.2847 -0.0022
RON 4.3414 -0.0240
UAH 0.6234 -0.0019