Bani.md

Cinci persoane reținute după scandalul de la Piața Centrală: Riscă până la trei ani de pușcărie

Cinci persoane reținute după scandalul de la Piața Centrală: Riscă până la trei ani de pușcărie
Foto simbol: Realitatea.md

Cinci persoane au fost reținute în urma încăierării de săptămâna trecută, de la Piața Centrală din Chișinău, în urmă cărora trei polițiști au fost răniți, transmite Realitatea.md.

Potrivit șefului adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Silviu Mușuc, o persoană a fost reținută pentru 30 de zile, una se află în arest la domiciliu, iar alte trei persoane au fost reținute pentru 72 de ore și azi urmează să se decidă în privința prelungirii sau încetării mandatului de arestare preventivă.

Persoanele care au atacat polițiștii riscă până la trei ani de detenție.

Totodată, potrivit lui Silviu Mușuc, oamenii legii continuă lupta cu vânzătorii neautorizați din regiunea Pieței Centrale: „În ultimele trei zile s-a făcut ordine pe străzile Armenească, Varlaam și la ziua de ieri am ajuns la strada Tighina. Săptămâna aceasta o să ne extindem mai departe”, a declarat directorul adjunct al Poliției capitalei.

Menționăm că incidentul a avut loc miercuri, 15 iunie, când mai mulţi vânzători ambulanți, care au refuzat să plece din stradă, s-au luat la pumni cu circa o sută de polițiști şi carabinieri veniți să demonteze tarabele din zona străzilor Armenească şi Bulgară. 

CITEȘTE ȘI:

(VIDEO) SCANDAL MONSTRU LA PIAŢA CENTRALĂ! VÂNZĂTORII STRADALI S-AU LUAT LA PUMNI CU POLIȚIȘTI ȘI CARABINIERI, ARUNCÂND CU MESE ȘI LĂZI

Procuratura și Poliția, în căutarea persoanelor implicate în altercațiile din adiacentul Pieței Centrale (VIDEO)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000