Bani.md

Cum arată masa de prânz a Prințului George la noua sa școală

Cum arată masa de prânz a Prințului George la noua sa școală

La începutul lunii septembrie, prinţul George a început şcoala la Thomas's Battersea, școalî care nu serveşte mâncare obişnuită, întâlnită în alte cantine.

Cum arată masa de prânz a Prințului George la noua sa școală

Meniul pentru trei săptămâni arată ca cel al unui restaurant cu stele Michelin, cu ragut de miel cu usturoi şi ierburi proaspete, file de somon cu salsa verde, couscous mediteranean, ratatouille cu trei tipuri de boane de fasole şi chiar şi tarte portugheze cu cremă de ou.

Echipa de catering de la Thomas's Battersea dezvoltă feluri de mâncare „cu accent pe gătirea sănătoasă, arome şi prezentare”, potrivit site-ului şcolii. Meniul se schimbă odată cu sezonul, oferind prânzuri mai uşoare în lunile mai calde şi mese mai pline în lunile mai reci.

Meniul zilnic al prinţului include o gustare de dimineaţă; o supă şi pâine proaspătă; un fel principal cu o proteină (carne, peşte sau vegetariană), o legumă şi un carbohidrat, precum şi un desert.

Se spune că prințul nu are voie să își facă prieteni la școală, viața de prinț presupune și dezavantaje, însă, cel puțin, mănâncă ca un rege.

Sursa: gustarte.ro

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000