Bani.md

Horoscopul banilor, 7-13 august: Câștiguri neașteptate pentru scorpioni și planuri mărețe de afaceri pentru vărsători

Horoscopul banilor, 7-13 august: Câștiguri neașteptate pentru scorpioni și planuri mărețe de afaceri pentru vărsători
Foto: livingwisdom.kabbalah.com

„Nu-ți fă griji, fă bani” spunea Richard Carlson. Așa că următoarea săptămână este, cu siguranță, a prosperității financiare. Totuși, unii nativi ar trebui să fie foarte atenți la pașii pe care îi fac.

HOROSCOP BERBEC

Bani- Eşti norocos/oasă săptămâna această în privinţa banilor şi e foarte posibil să te bucuri de câştiguri financiare dintr-o sursă la care nu te aşteptai.

Muncă- Conflictele recente cu un coleg de muncă se atenuează şi reuşeşti să adopţi o atitudine diplomată, absolut necesară în astfel de situaţii.

HOROSCOP TAUR

Bani- Ai nevoie de un plan inteligent care să te ajute să-ţi acoperi datoriile pe care ţi le-ai făcut în ultima vreme. Pentru tine este foarte important să ai o anumită suma de bani, pusă deoparte, pentru zile mai grele.

Muncă- Ai multe sarcini la muncă şi poţi să ajungi să fii obosit/ă mai repede decât te aşteptai. Cel mai bine e să-ţi educi răbdarea şi să aştepţi liniştit/ă vremuri relaxante.

HOROSCOP GEMENI

Bani- Ai perioade când arunci cu banii în stânga şi în dreapta şi perioade când îţi drămuieşti fiecare bănuţ. Cheia este să găseşti un echilibru între cele două extreme.

Muncă- E posibil să întâmpini nişte dificultăţi la muncă, din cauza unor colegi mai puţin răbdători. Nu trebuie însă să reacţionezi ca ei şi să nu te pierzi în detalii lipsite de relevanţă.

HOROSCOP RAC

Bani- Te pricepi să pui bani deoparte, pentru investiţii importante de viitor, iar partenerul tău apreciază această calitate a ta.

Muncă- E indicat să nu iei decizii în grabă la job, ci să stai să cântăreşti bine lucrurile înainte. Sunt şanse să iniţiezi un nou proiect care va avea succes.

HOROSCOP LEU

Bani- Uneori ai tendinţa de a acorda prea multă importantă aspectului financiar. Trebuie să realizezi că sunt alte lucruri mai importante şi nu are rost să investeşti energie numai în direcţia banilor.

Muncă- Ai o atitudine potrivită şi te faci înţeles/asă când vine vorba de iniţiat noi proiecte. Ideile tale sunt apreciate şi să te bucuri de popularitate chiar şi printre colegi.

HOROSCOP FECIOARA

Bani- La tine banii nu au reprezentat vreodată o problema, datorită abilităţii tale de a pune mereu deoparte o anumită suma. Ştii când e cazul să faci anumite investiţii şi când trebuie să te opreşti.

Muncă- Te gândeşti să ai mai multă iniţiativa şi curaj şi să nu aştepţi prea mult timp înainte de a lua o decizie. Uneori, e bine să te bazezi şi pe intuiţie care, în cazul tău,  este un adevărat atu.

HOROSCOP BALANŢA

Bani- În ultima vreme ai făcut investiţii serioase şi ar fi cazul să fii mai echilibrat/ă când vine vorba de bani.

Muncă- Eşti vigilent/ă şi nu-ţi scapă niciun detaliu din noul proiect interesant în care eşti implicată. Planurile merg ca pe roate şi te vei bucura de rezultate fructuoase, mai repede decât te aşteptai.

HOROSCOP SCORPION

Bani- E posibil să te bucuri de câştiguri financiare considerabile care te vor ajută să-ţi plăteşti datorii mai vechi.

Muncă- Nu ar strică o organizare mai eficientă a agendei, astfel vei şti clar ce aspecte trebuie să prioritizezi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Bani- Eşti bine ancorat/ă în realitate şi conştient/ă că fără bani nu poţi avea viaţa pe care ţi-o doreşti. E bine să ai grijă ca familia ta să aibă o stabilitate financiară constantă, dar nu trebuie să pierzi din vedere lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Muncă- Latura ta socială şi îndreptată spre relaţiile interumane te ajută să stabileşti conexiuni noi mult mai repede decât alţii. Există şanse de asociere cu un coleg pentru un nou proiect pe termen lung.

HOROSCOP CAPRICORN

Bani- Eforturile tale din ultima perioada au în sfârşit rezultatele pe care le aşteptai. Te gândeşti să-ţi organizezi o vacanţă binemeritată şi să te bucuri de relaxare, la maximum.

Muncă- Ai terminat proiecte importante şi lungi care ţi-au dat ceva bătăi de cap. Perioada următoare se anunţă liniştită la muncă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Bani- Nu ar fi rău să te asociezi cu un coleg de muncă, pentru a pune pe picioare o afacere la care amândoi visaţi. Aspectul financiar este favorizat pentru tine în săptămânile ce urmează, aşa că acum este momentul ideal pentru a-ţi pune în practică dorinţele.

Muncă- Nu ai de ce să îţi faci griji dacă pe parcursul acestei săptămâni ai parte de unele conflicte cu şeful. Trebuie doar să-ţi menţii calmul şi atitudinea diplomată.

HOROSCOP PEŞTI

Bani- Creativitatea şi spiritul tău pragmatic te ajută să te bucuri de câştiguri financiare neaşteptate care îţi vor face săptămâna mai uşoară.

Muncă- Te simţi apreciat/ă în echipa de lucru, iar colegii te admira pentru iniţiativele tale inteligente.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000