Bani.md

Huawei trimite tineri din R. Moldova și România la studii în China! Cine sunt moldovenii norocoși

Huawei trimite tineri din R. Moldova și România la studii în China! Cine sunt moldovenii norocoși foto: Vasile Schidu și Diana Artiom via Facebook

Huawei, unul dintre principalii furnizori globali de soluții în domeniul IT&C, menține și în acest an sprijinul acordat studenților din România și Republica Moldova, prin programul Telecom Seeds for the Future 2017. În perioada 18 august – 2 septembrie, opt studenți din București și doi studenți din Republica Moldova sunt trimiși de Huawei România într-un program educațional, în China.

Cei doi studenți moldoveni care participă la acest program sunt Vasile Schidu și Diana Artiom de la Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău.

“Huawei continuă și în acest an programul Telecom Seeds for the Future, ca urmare a rezultatelor pozitive înregistrate în cele trei ediții anterioare. Obiectivul companiei este să le ofere studenților care merg în China o experiență multiculturală, dar și posibilitatea de a testa un mediu de lucru real, modern, în mijlocul unei echipe internaționale de profesioniști din domeniul IT&C”, a declarat Vlad Doicaru, Director Enterprise Huawei România.

Prima săptămână din acest program va consta într-un program de cursuri intensive de limbă și cultură chineză în Beijing, vizitarea obiectivelor turistice și istorice, dar și cursuri de formare profesională. Cea de-a doua săptămână din program va cuprinde mutarea studenților în Shenzhen, în campusul Huawei Academy și vizitarea sediului central Huawei Technologies.

În cadrul vizitei de la sediul central al Huawei din Shenzhen tinerii vor beneficia de sfaturile și consultanța specialiștilor Huawei și vor avea acces la tehnologiile moderne ale companiei.

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000