Bani.md

Japonezii vor construi un centru cultural sportiv în Republica Moldova. Investitorii au avut o întrevedere cu Igor Dodon

Japonezii vor construi un centru cultural sportiv în Republica Moldova. Investitorii au avut o întrevedere cu Igor Dodon Foto: Igor Dodon via Facebook

În Republica Moldova va fi construit un centru cultural sportiv, care va include o sală sportivă de antrenamente la judo, clase de predare a limbii japoneze, centru de familiarizare cu bucătăria și cultura japoneză, etc. Centrul urmează a fi construit de către reprezentanții unei companii de investiții și consultanță din Japonia, Gotoshoji. Co. Ltd. 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu reprezentanții companiei japoneze.

„În cadrul dialogului am menționat faptul că avem stabilite relații foarte bune de colaborare cu Japonia în multe domenii de interes reciproc, și implementăm mai multe proiecte economice comune.

Am salutat inițiativa investitorilor japonezi de a construi un centru cultural sportiv în țara noastră”, menționează Igor Dodon.

Dodon precizează că „inițiativa respectivă se încadrează perfect în Campania Națională privind construcția complexurilor sportive în circa 300 de localităţi rurale ale ţării, lansată de Președintele Republicii Moldova”.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000