Bani.md

Louis Vuitton dezvăluie primele imagini cu portofelele din colecția de Crăciun. Accesoriile sunt în ediție limitată

Louis Vuitton dezvăluie primele imagini cu portofelele din colecția de Crăciun. Accesoriile sunt în ediție limitată
Foto: luxatic.com

Deși sărbătorile de iarnă sunt încă departe, este momentul potrivit în care marile branduri ale lumii fac tot ce pot ca să îi atragă pe cumpărători cu oferte pentru următorul sezon. Louis Vuitton propune deja portofele perfecte pentru Crăciun prin lansarea Christmas Animation 2015 și a colecției Evasion, în ediție limitată.

Accesoriile sunt inspirate din imaginile publicitare din anii 1920 ale mărcii. O parte din portofele sunt reinterpretate, printre care portofelul Zippy, portmoneul Zippy Coin Purse, portofelul Sarah dar și poșeta Mini Pochette.

Elementele de design înfățișează o mașină condusă de un cuplu, dar și câteva mici detalii jucăușe – un cățel, o umbrelă, dar și o pasăre, toate pe fundalul specific Louis Vuitton, imprimeul cu monograma casei de moda (Damier Ebene si Damier Azur). Prețurile variază de la 365 până la 905 dolari, iar colecția cuprinde accesoriile ce rămân mereu în tendințele modei, dar și opțiuni ideale pentru un cadou unic de Crăciun.

Portofelul Zippy este recunoscut deja pentru pielea, pânza și toate materialele folosite, atât la exterior, cât și în căptușeală. Designul este multifuncțional și original, specific pentru casa de modă. Interiorul este foarte practic, oferă părți separate și un fermoar, iar toate elementele sunt finisate cu părți metalice aurii, strălucitoare. Prețul pentru modelul nou este de 905 dolari, scrie Marcadelux.ro. Pe de altă parte, portofelul Sarah din colecția Evasion menține stilul clasic și designul ingenios, dar are un alt sistem de închidere și un preț de 805 dolari. Mini Pochette se vinde cu 365 dolari, în timp ce portmoneul Zippy costă 440 dolari.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.7018 -0.0000
USD 16.6983 -0.0000
RUB 0.2967 -0.0000
RON 4.4422 -0.0000
UAH 0.6338 -0.0000