Bani.md

Lumea îi crede nebuni: Câțiva oameni deja stau la coadă pentru a fi primii care cumpără noul iPhone

Lumea îi crede nebuni: Câțiva oameni deja stau la coadă pentru a fi primii care cumpără noul iPhone foto simbol

Ca în fiecare an, câțiva oameni s-au așezat deja la coadă în fața unui magazin Apple pentru a fi printre primii care vor pune mâna pe iPhone 8 și iPhone X.

Deși este greu de calculat motivul exact pentru care fanii Apple sunt atât de investiți emoțional în produsele companiei, un lucru este sigur. Nici un producător de telefoane nu reușește să genereze atât de mult interes cu lansarea unui nou gadget. În același timp, aproape niciodată nu a reușit o altă companie să atragă persoane la coadă cu mai bine de o săptămână înaintea lansării efective a unui nou smartphone.

Nici nu are rost să insistăm pe faptul că iPhone 8 și iPhone X nu au fost anunțate oficial. Chiar dacă este imposibil să nu fie dezvăluite în această seară, momentan, cei câțiva fani Apple s-au pus la coadă fără să știe exact pentru ce au făcut acest efort. Detaliile contează însă mai puțin, scrie  playtech.ro.

Important este că cel de-al zecelea iPhone ce va fi lansat în această seară a reușit deja să genereze suficient de mult interes online, încât oamenii să stea la coadă cu două zile înainte conferinței organizate de gigantul din Cupertino. Primii indivizi au fost identificați în fața magazinului Apple din Sydney, Australia, conform postării pe Twitter a jurnalistului Luke Hopewell, preluat de 9to5Mac.

În privința perioadei de timp pe care o vor petrece în frig, este foarte probabil ca noile modele de iPhone 8 și iPhone X să ajungă în magazine în aproximativ șapte zile după conferința susținută de Tim Cook. Având în vedere că s-au pus la coadă cu două zile înainte de eveniment, înseamnă că s-ar putea să aștepte aproximativ 10 zile până vor pune mâna pe noua jucărie.

 

Lumea îi crede nebuni: Câțiva oameni deja stau la coadă pentru a fi primii care cumpără noul iPhone

 

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000