Bani.md

Mai multe bănci din țară și-au întrerupt activitatea din cauza vremii. Vezi LISTA

Mai multe bănci din țară și-au întrerupt activitatea din cauza vremii. Vezi LISTA

Mai multe bănci din capitală dar și din întreaga țară au fost nevoite să își sisteze activitatea din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Vedeți mai jos care dintre acestea sunt închise astăzi:

Moldova-Agroindbank

În legătură cu condiţiile meteo nevaforabile şi anunţarea codului portocaliu de ninsoare în Republica Moldova, astăzi, se înregistrează întreruperi sau sistări în activitatea unor filiale, agenţii şi bancomate ale băncii.

Astfel, din cauza drumurilor blocate de nămeţi şi copaci căzuţi, întreruperilor de curent electric, care pun în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor, suntem nevoiţi să închidem agenţiile şi filialele BC ”Moldova Agroindbank” SA din majoritatea localităţilor ţării, inclusiv din Chişinău.

Agenţiile băncii amplasate la posturile vamale activează conform programului de lucru al postului vamal.

Lista filialelor şi agenţiilor  MAIB care  activează astăzi.

MOLDINDCONBANK

În legătură cu condiţiile meteo nefavorabile, perturbările înregistrate în rețelele de energie electrică și Internet, Vă comunicăm că unele filiale și agenții ale Băncii întâmpină dificultăți în desfășurarea activității sale.

Cea mai dificilă situație este înregistrată în zona de sud a țării, unde și-au sistat complet activitatea următoarele filiale: Cahul, Taraclia, Cimișlia, Cantemir, Ceadâr-Lunga, Vulcănești, Leova.

Totodată, majoritatea filialelor Moldindconbank din centrul țării, inclusiv din mun. Chișinău, activează și vor asigura prestarea serviciilor.

Filialele din zona de nord activează în regim normal.

Pentru a evita orice situație neplăcută, recomandăm înainte de a vă deplasa la filială să contactați personalul pentru a verifica disponibilitatea prestării serviciilor necesare, la numerele de telefoane afișate în tabel AICI.

ENREGBANK

Vă informăm că pe data de 21.04.2017, în legătură cu condițiile meteo nefavorabile, se înregistrează anumite întreruperi sau sistări în activitatea anumitor subdiviziuni Energbank.

Astfel, deservirea persoanelor fizice și juridice la distanță va avea loc în regim normal. De asemenea, deservirea persoanelor fizice și juridice la casieriile din Oficiul Central (mun. Chișinău, str. Tighina, 23/3) precum și filiala Centru (mun. Chișinău, str. V. Alecsandri, 78) va avea loc în regim obișnuit. Executarea plăților prin virament - până la orele 14.30.

Celelalte subdiviziuni din teritoriu, în special din centrul și sudul țării înainte de a le vizita vă rugăm să le contactați telefonic. Rețeaua Băncii.

ProCreditBank

Vă informăm că în legătură cu situația excepțională cauzată de condițiile meteorologice, pe data de 21 aprilie 2017, Agențiile Băncii vor avea un regim prescurtat de lucru, după cum urmează:

 

Plățile în valută naţională şi străină pe suport de hîrtie

Vor fi primite până la 14.00

Plățile în valută naţională şi străină prin sistemele de deserivere la distanţă

Vor fi primite până la 14.00

Deservirea clienților

Până la orele 15.00

 

Agenția nr.6 al Filialei nr.1 Chișinău amplasată pe adresa mun.Chișinău, bd.Moscova 15/7

Nu va activa

Adițional, Vă informăm că din cauza condițiilor climaterice sunt posibile deconectări de energie electrică ceea ce poate duce la imposibilitatea executării operațiunilor de depunere sau retragere de numerar în cadrul Zonelor de Autodeservire 24/7.

 EXIMBANK

Stimati clienti, in legatura cu conditiile climaterice dificile, Banca Va anunta ca, pe parcursul zilei de 21 aprilie 2017, unele filiale si agentii ale Bancii nu vor activa. Banca ramane alaturi de Dvs. Si Va sugereaza sa utilizati serviciul "Eximbank-online". Despre orice modificari, Banca Va va informa aditional prin intermediul paginii sale web. Ne cerem scuze pentru inconveniente.

Mobiasbanca

Din cauza situaţiei meteo nefavorabile, unitățile băncii nu vor activa astăzi, 21 aprilie a.c.

Pentru informaţii suplimentare şi / sau consultanţă la distanţă, apelaţi serviciul Contactell, disponibil 24/24, la numărul de telefon 022 256-456.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000