Bani.md

Reacția Agenției Servicii Publice, după ce 5 angajați au fost reținuți astăzi

Reacția Agenției Servicii Publice, după ce 5 angajați au fost reținuți astăzi

Agenția Servicii Publice va oferi Centrului Național Anticorupție tot sprijinul necesar pentru identificarea persoanelor suspecte și anunță că nu tolerează acțiuni de corupție printre angajați. Este delcarația făcută astăzi de ASP, după ce CNA și Procuratura Anticorupție au efectuat percheziții în birourile unor angajați ai ASP, soldate cu reținerea persoanelor bănuite de eliberarea ilegală a permiselor de conducere. 

„Suntem ferm deciși și interesați să eliminăm orice tentativă de corupție din cadrul instituției. Accentuăm în context că, Agenția a fost creată cu scopul de a debirocratiza procesele de prestare a serviciilor publice și de a oferi cetățenilor servicii rapide și calitative”, se menționează într-un comunicat ASP.

Bani.md amintește că o schemă de fraudare a examenelor de obţinere a permiselor de conducere a fost documentată de Centrul Naţional Anticorupţie şi procurori, iar ca rezultat au fost descoperite peste 600 de cazuri de eliberare ilegală a permiselor auto. Bănuiţi de comiterea acestor ilegalităţi sunt mai mulţi angajaţi ai Agenţiei servicii publice, dar şi persoane din cadrul unor şcoli auto din capitală. 

Detalii vezi aici:

Cinci angajați ai ASP, reținuți de CNA! Au fost documentate peste 600 de cazuri de fraudare a examenelor auto

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000