Bani.md

Se fură la greu în Chișinău: Nu lăsați bicicletele, trotinetele și cărucioarele pentru copii nesupravegheate! (VIDEO)

Se fură la greu în Chișinău: Nu lăsați bicicletele, trotinetele și cărucioarele pentru copii nesupravegheate! (VIDEO) foto simbol: avantaje.ro

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 24 de ani, au fost reținuți de polițiștii sectorului Rîșcani. Cei trei sunt bănuiți de cel puțin 15 furturi de cărucioare pentru copii, biciclete, trotinete, etc. 

Indivizii au fost reținuți în urma unor acţiuni speciale de investigaţii şi cu caracter profilactic demarate de către poliţişti. Membrii grupului criminal s-au dovedit a fi doi indivizi cu vârstele de 22 ani şi 24 ani, precum şi soţia unuia dintre aceştia în vârstă de 22 ani, domciliaţi în comuna Stăuceni.

Conform datelor constatate de către poliţişti, aceştia ar fi comis cel puţin 15 furturi de acest gen pe teritoriul Capitalei. Bunurile furate erau vândute imediat unor intermediari la preţuri simbolice.

În cadrul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au depistat camerele de supraveghere, care au surprins indivizii într-un bloc de locuit, de unde au furat câteva trotinete şi un cărucior pentru copii. Aceştia şi-ar fi recunoscut vinvoăţia, iar o parte din bunurile furate au fost depistate la domiciliul unuia dintre bănuiţi, care au fost ridicate şi urmează a fi reîntoarse proprietarilor.

Actualmente cei doi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar bănuita este cercetată în stare de libertate întrucât are la întreţinere un copil. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

Se fură la greu în Chișinău: Nu lăsați bicicletele, trotinetele și cărucioarele pentru copii nesupravegheate! (VIDEO)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2586 -0.1098
USD 16.4911 -0.0309
RUB 0.2847 -0.0022
RON 4.3414 -0.0240
UAH 0.6234 -0.0019