Bani.md

Silvia Radu își încheie oficial activitatea la Primăria Chișinău. „Astăzi am făcut demersurile oficiale...”

Silvia Radu își încheie oficial activitatea la Primăria Chișinău. „Astăzi am făcut demersurile oficiale...”

Fostul primar interimar și candidat independent la alegerile locale din municipiul Chișinău, Silvia Radu, își încheie oficial activitatea în cadrul Primăriei. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a transmis toate demersurile necesare în acest sens.

Silvia Radu a ținut să mulțumească repetat tuturor locuitorilor municipiului Chișinău care i-au acordat vot de încredere, precum și foștilor colegi de la Primărie care au muncit alături de ea în timpul interimatului.

”Vreau să mulțumesc cetățenilor Chișinăului care s-au prezentat la vot, să le mulțumesc în mod special celor care mi-au acordat încredere prin votul lor.

Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului.

Astăzi am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele în Primăria Municipiului Chișinău. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului.

Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

În perioada campaniei electorale, Silvia Radu a depus cerere de suspendare din funcția de primar general interimar, după ce a fost înregistrată în calitate de candidat independent pentru postul de primar la alegerile anticipate din 20 mai. 

Amintim că, în urma rezultatelor turului I a alegerilor din municipiul Chișinău Silvia Radu s-a poziționat pe locul trei cu 17,65% din voturi. Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a luat 40,97% din voturi, iar Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr – 32,12%. Cei doi vor concura în turul II. 

Silvia Radu, după rezultatele preliminare: ”Votul s-a împărțit între două partide... Avem un tur II sută la sută politic”

Rezultate finale ale alegerilor: Ion Ceban și Andrei Năstase - în turul II! Câte procente au acumulat ceilalți candidați

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000