Bani.md

Sute de mii de iPhone-uri au fost rechemate în fabrică, după ce au provocat arsuri chimice și iritații ale pielii

Sute de mii de iPhone-uri au fost rechemate în fabrică, după ce au provocat arsuri chimice și iritații ale pielii foto: bbc.com

O linie de iPhone-uri  au fost rechemate în fabrică, după ce mai mulți clienți s-au plâns că s-au trezit cu iritații de piele cauzate de telefon. Este vorba despre telefoanele în ale căror carcase se află sclipici lichid.

În cazul în care plasticul se crapă sau se rupe, iar lichidul ajunge în contact cu pielea, acesta poate cauza iritații, arsuri sau umflături cu apă, scrie BBC.

„Un client a raportat cicatrici permanente cauzate de arsuri chimice, iar alt client a raportat umflături ale pielii pe picior, față, gât, piept și mâini”, a scris Comisia pentru siguranța Produselor de Consum din SUA într-un comunicat de presă.

Telefoanele au fost rechemate din SUA, Canada și Mexic. Numai în SUA au fost vandute circa 263.000 de telefoane din această gamă. Majoritatea au carcase de brand precum  Victoria's Secret, Henri Bendel sau Tory Burch.

MixBin Electronics, compania care a realizat aceste carcase, a anunțat că cei care au cumpărat telefoane din această gamă își vor primi banii înapoi.

Telefoanele au fost vandute online prin Amazon.com, GetMixBin.com, henribendel.com sau victoriassecret.com, dar și de la magazinele Henri Bendel, Nordstrom Rack, Tory Burch sau Victoria's Secret, din SUA, Canada si Mexic.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000