Bani.md

Te enervezi atunci când scapi anumite obiecte între scaunele mașinii? Toyota vine cu o soluție ingenioasă

Te enervezi atunci când scapi anumite obiecte între scaunele mașinii? Toyota vine cu o soluție ingenioasă foto simbol: alba24.ro

Dacă ați scăpat obiecte între scaunul mașinii și cotiera centrală, atunci știți cât de frustrantă și dificilă este recuperarea lor. Toyota a găsit însă o soluție salvatoare.

De câte ori nu ai scăpat cheile, banii, telefonul sau cine știe ce alte obiecte între scaune și cotiera centrală sau între scaun și portieră? E locul acela îngust în care ajungi foarte greu cu mâna și numai după ce ai oprit.

Se pare că printre mașini autonome și electrice, Toyota și-a făcut timp să rezolve și această problemă. Japonezii tocmai au patentat un sistem care te scapă de grija scăpării cheilor între scaune. Potrivit oficiului de înregistrare a patentelor din SUA, dispozitivul inventat de Toyota este de fapt o tavă care colectează tot ce cade printre scaune, scrie Automarket.

Obiectele ajung pe o platformă, de unde pot fi luate foarte ușor cu mâna. Chiar și în timpul mersului. Patentele vizează nu doar un sistem care funcționează manual, ci și unul mecanic, care scoate automat obiectele căzute sub scaun.

Înregistrarea acestui dispozitiv ca patent în Statele Unite nu oferă însă certitudinea aplicării sale în producția de serie. Rămâne de văzut dacă Toyota va considera asta o invenție utilă pentru clienții săi. 

Te enervezi atunci când scapi anumite obiecte între scaunele mașinii? Toyota vine cu o soluție ingenioasă

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000