Bani.md

Un avion Wizz Air a fost reținut la sol, după ce un pasager a decedat în timpul ambarcațiunii

Un avion Wizz Air a fost reținut la sol, după ce un pasager a decedat în timpul ambarcațiunii
Foto: flickriver.com

Cursa București-Pescara de la Wizz Air din această dimineață are întârzieri după ce unul dintre pasageri a făcut un infarct în timpul îmbarcării și a decedat.

Avionul trebuia să decoleze din București la ora 11:30, însă în timpul îmbarcării un bărbat de 28 de ani a făcut un infarct și a decedat. El se afla în acel moment chiar în tunelul de îmbarcare. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.

Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime”, au declarat reprezentanții companiei.

Zborul spre Italia va fi reluat la ora 15:30, potrivit bucharestairports.ro.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000