Bani.md

Un BMW X5 a fost reținut în vamă! Pățitul - un moldovean ce venea acasă din Anglia

Un BMW X5 a fost reținut în vamă! Pățitul - un moldovean ce venea acasă din Anglia

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au depistat nereguli asupra unui mijloc de transport, care urma să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 8 noiembrie.

Pentru efectuarea formalităților de trecere a frontierei, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un cetățean moldovean de 37 de ani, la volanul unui BMW X5 înmatriculat în Anglia. În cadrul controlului de frontieră s-a constatat că numărul certificatului de înmatriculare nu aparține mijlocului de transport.

În urma verificărilor minuțioase a automobilului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de identificare de pe caroseria mașinii lipsește. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate și că în luna iulie a făcut schimb de mașini cu un cetățean englez.

Mai mult, moldoveanul a afirmat că mijlocul de transport a fost verificat de Compania Driver Vehicle Licensing Agency (DVLA) din Marea Britanie. Cazul urmează să fie stabilit în vederea elucidării tuturor circumstanțelor de către ofițerii de investigații.

Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni, până la finalizarea cercetărilor, iar moldoveanului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.7018 -0.0000
USD 16.6983 -0.0000
RUB 0.2967 -0.0000
RON 4.4422 -0.0000
UAH 0.6338 -0.0000