Bani.md

Unele intersecții din Chișinău au rămas fără săgeata verde. Autoritățile le-au demontat

Unele intersecții din Chișinău au rămas fără săgeata verde. Autoritățile le-au demontat

Autorităţile municipale au demontat de la unele intersecţii săgețile de culoare verde (pe fundal negru) cele care permit şoferilor să se deplaseze la culoarea roşie a semaforului doar înainte şi doar după ce au cedat trecerea pietonilor şi altor participanţi la trafic. 

Acest lucru s-a făcut la cererea unui număr mare de locuitori ai capitalei, drept motiv invocând că nu se mai simt în siguranţă când se angajează să traverseze strada, scrie AutoBlog.

De cealaltă parte, conducătorii auto regretă că aceste indicatoare utile au dispărut, însă unii continuă să încalce regulile şi să treacă la roşu chiar dacă acesta lipseşte.

Astfel, panoul adiţional cu săgeată de culoare verde pe fundal negru, care indică direcţia de rulare înainte, a fost scos de la intersecţia străzilor Liviu Deleanu – Alba Iulia şi Stefan Neaga – Vasile Lupu, dintr-o intersecţie din sectorul Centru şi Telecentru.

În total în capitală sunt 23 de intersecţii unde se poate regăsi indicatorul care permite trecerea la culoarea roşie a semaforului.

Atenție, șoferi! Lista intersecțiilor în care veți întâlni la semafoare noile săgeți verzi (FOTO)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.7018 -0.0000
USD 16.6983 -0.0000
RUB 0.2967 -0.0000
RON 4.4422 -0.0000
UAH 0.6338 -0.0000