Bani.md

Vrei să mergi la mare în România? NU te caza la ACESTE hoteluri de pe litoral

Vrei să mergi la mare în România? NU te caza la ACESTE hoteluri de pe litoral foto: litoralcazare.ro

Planifici o vacanță pe litoralul românesc vara aceasta? Sfatul nostru este să eviți unele hoteluri, care, potrivit autorităților din România, nu prea o duc bine la capitolul igiență și respectarea condițiilor impuse de stat. Recent, 10 hotele au fost sancționate și le-au fost retrase stelele.

În perioada 05 – 10.07.2017, reprezentanții Direcției Control din cadrul Ministerului Turismului al României au efectuat o serie de controale la mai multe unități de cazare. În urma verificărilor au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și cu retragerea certificatului de clasificare următoarele unități de cazare:

În  județul Constanța:

Hotel NAȚIONAL, MAMAIA

Hotel UNIREA, MAMAIA

Hotel BANAT, OLIMP

Hotel CLĂBUCET, NEPTUN

Hotel ROMANȚA, NEPTUN

Hotel BĂLEA, NEPTUN

Hotel TERRA, NEPTUN

Hotel CARAIMAN, NEPTUN

Hotel CRAIOVA, NEPTUN

Hotel SLATINA, NEPTUN

În județul Caraș-Severin:

Hotel CERNA, BĂILE HERCULANE.

La controalele efectuate s-au constatat numeroase deficiențe printre care: fațadă deteriorată, mobilier uzat fizic și moral, instalații și obiecte sanitare din băile aferente spațiilor de cazare uzate și pătate, mocheta holurilor de acces către spațiile de cazare și cea din spațiile de cazare uzată și deteriorată, saltele uzate, deteriorate și pătate, tâmplăria, feroneria ferestrelor și ușile spațiilor de cazare, uzate.

Deficiențele menționate au fost consemnate și în procesele verbale întocmite în anii anteriori, măsurile dispuse inițial în acestea nefiind respectate.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000