Bani.md

“404 Not Found” - un spațiu de co-working pentru speciaștii IT în Cloud Computing și programare va fi deschis la Chișinău

“404 Not Found”  - un spațiu de co-working pentru speciaștii IT în Cloud Computing și programare va fi deschis la Chișinău

Specialiștii din domeniul IT, vor putea beneficia de un nou spațiu de coworking de tip premium, care va fi lansat în data de 9 Martie 2017 la Chișinău.

Coworking este de fapt un spațiu colaborativ de lucru, ce implică utilizarea de către mai mulți antreprenori sau profesioniști independenți a unui spațiu de birou comun. Spre deosebire de un birou obișnuit, membrii unui coworking nu sunt angajații aceleiași companii. De obicei este atractiv pentru persoanele care lucrează de acasă, persoane care călătoresc mult sau companii care se află la început de drum. 

Vlad Ursu, fondatorul 404 Not Found spune că „Obiectivul organizației este de a crea o comunitate de profesioniști și start-up-uri din domeniul IT și de a le oferi o platformă unde își pot dezvolta cunoștințele și aptitudinile pentru a deveni competitivi atât la nivel local cât și la nivel global.

 Spațiul “404 Not Found” dispune de :

  • 3 săli de conferințe,
  • bucătărie dotată,
  • 2 băi,
  • spațiu de coworking pentru 50 de persoane.

Un beneficiu major ce îl vor avea Membrii comunității “404 Not Found”,  este de a colabora în diverse proiecte cu parteneriinternaționali, astfel având posibilitatea de a-și crește protofoliu de clienți și a-și mări veniturile.

În plus, la “404 Not Found” vor fi organizate diferite evenimente, training-uri și team building-uri pentru a crește cunoștințele și calificarea membrilor comunității IT în tehnologiile inovatoare de Cloud Computing și programare.

Mai multe detalii despre activitatea spatiului de co-working pot fi găsite pe 404.md

Lansarea spațiului de co-working este susținută de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida), și are ca scop dezvoltarea comunității IT din Republica Moldova cât și susținerea micilor antreprenori și a start-up-urilor.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000