Bani.md

„Linella Construct”, preluată de omul de afaceri Valentin Scurtu. Consiliul Concurenței analizează legalitatea operațiunii

„Linella Construct”, preluată de omul de afaceri Valentin Scurtu. Consiliul Concurenței analizează legalitatea operațiunii

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică privind preluarea controlului asupra întreprinderii "Linella Construct" SRL de către  domnul Valentin Scurtu (asociat unic al întreprinderii "Budăi Grup" SRL și "Clasic Market" SRL). Cel care a solictat evaliuarea este omul de afaceri Valentin Scurtu, anunță Consiliul Concurenței.

Întreprinderile deținute de Valentin Scurtu (partea notificatoare) sunt prezente pe piața fabricării produselor de patiserie proaspete și comerțul cu amănuntul în magazinele nespecializate de produse alimentare, precum și piața serviciilor de morărit.

Întreprinderea "Linella Construct" SRL este prezentă pe piața lucrărilor de construcții de clădiri și construcții inginerești, reconstrucțiile și restaurările imobilelor.

„Linella Construct”, preluată de omul de afaceri Valentin Scurtu. Consiliul Concurenței analizează legalitatea operațiunii Schema: openmoney.md

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu un mediu concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurenţa pe piață.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000