„Războiul e război, dar salariul la timp să fie!” Deputații spun că își merită banii pentru cele două luni fără ședințe

Poziții asemănătoare au fost prezentate de către deputații Sergiu Litvinenco – PAS, Nicolae Ciubuc – PDM, Vasile Nastase – Platforma DA și Gaik Vartanean – PSRM.

Faptul că deputații Republicii Moldova nu s-au întrunit mai bine de două luni în ședință plenară, nu înseamnă că nu au avut activitate. Astfel, deputații susțin că își merită salariile primite în această perioadă. Pozițiile asemănătoare au fost prezentate de către deputații Sergiu Litvinenco – PAS, Nicolae Ciubuc – PDM, Vasile Nastase – Platforma DA  și Gaik Vartanean – PSRM, notează IPN.

 

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco afirmă că salariile au fost virate pe card, chiar dacă au avut o activitate legislativă mai puțin activă. Chiar și așa, în Parlament s-a muncit, a precizat alesul poporului.

Deputatul Nicolae Ciubuc susține că fracțiunea PDM a organizat în această perioadă o acțiune de donație în contextul incendiului de la Filarmonica Națională. Totodată, deputatul a menționat că în decursul celor două luni, a fost în fiecare zi la Parlament.

„Orice opinii am expune astăzi, ar fi una subiectivă. Depinde de activitățile și rezultatele pe care le-am generat. Eu practic în toate aceste două luni, zilnic de la ora opt, sunt camerele video care monitorizează, eu am fost prezent, am lucrat la diferite proiecte, am făcut interpelări, lucru în teritoriu cel puțin două-trei ori pe săptămână. Până la urmă activitatea Parlamentului nu este evaluată doar din perspectiva ședințelor, sunt multe alte activități pe care le facem”, a declarat deputatul Nicolae Ciubuc în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Chiar dacă deputații socialiști au făcut campanie pentru Igor Dodon, deputatul socialist Gaik Vartanean susține că deputații au interacționat cu mai mulți cetățeni, drept urmare vor elabora mai multe proiecte de lege în beneficiul cetățenilor. „Mai mulți deputați din fracțiunea Partidului Socialiștilor au fost foarte activi în Parlament în aceste două luni. Eu știu că și mai mulți deputați au fost în teren”, a spus el.

Vasile Năstase, deputat al Platformei DA declară ferm că este împăcat cu activitatea sa parlamentară pe parcursul ultimelor două luni. „Eu, de exemplu, am înregistrat în această perioadă trei proiecte de lege, mâine voi înregistra unul, personal. Nu mai vorbesc de ceilalți colegi din fracțiunea noastră sau celelalte fracțiuni”.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile