Bani.md

5 ani Bani.md: Topul celor mai accesate articole de pe site

5 ani Bani.md: Topul celor mai accesate articole de pe site

Bani.md, site-ul economic al Grupului de presă On-line ”Realitatea” sărbătorește cinci ani de la lansare. Timp de cinci ani, bani.md a adus în viața voastră cele mai importante știri din domeniul economic, motiv pentru care vă propunem să vedeți topul celor mai accesate articole de pe site-ul nostru de-a lungul timpului.

10. Șoferii moldoveni care dețin permise de conducere de TIP VECHI, fără termen de valabilitate, vor trebui să le schimbe

Ministerul Tehnologiilor informației și comunicațiilor vine cu un proiect de lege ce va nemulțumi șoferii deținători de permise de conducere de tip vechi. Potrivit unui proiect de lege, șoferii care au un permis de conducere de tip vechi, vor fi nevoiți să și-l schimbe, dacă acesta a trecut termenul de 10 ani de la data eliberării acestuia. 

9. Dezvăluire! Nepotul multimilionar al lui Filat! La doar 26 de ani a investit 38 de milioane de euro şi a mai cerut bani şi de la stat‎ (doc)

Vladimir Rusu, nepotul lui Vlad Filat, este multimilionar în euro la doar 26 de ani. El este fiul Alei și Ion Rusu, nașii de cununie ai lui Vlad Filat în cea de-a doua căsătorie, Ala Rusu fiind sora lui Vlad Filat, iar Ion Rusu, după cum se cunoaşte în cercurile PLDM, pe lânga calitatea de rudă apropiată, este şi omul de încredere în afacerile liderului PLDM.

8. Cei cu cetățenie română nu vor mai avea nevoie de vize pentru SUA

Asistentul Secretarului de Stat american pentru Afaceri europene, Victoria Nuland, a discutat cu ministrul român de externe, Bogdan Aurescu despre eventualitatea înlăturării sistemului de vize pentru cetăţenii români. Victoria Nuland a discutat cu  Bogdan Aurescu despre  problematica Visa Waiver, despre înlăturarea regimului de vize pentru cetăţenii romani care vor să călătorească în SUA. Nuland a declarat că lucrurile nu depind doar de România, ci şi de Congresul SUA.

7.  FĂRĂ VIZĂ! Iată lista statelor în care moldovenii pot intra doar cu pașaportul

Cetățenii Republicii Moldova pot intra, după cum bine știm, fără vize în țări precum România, Ucraina, Italia, Bulgaria, Ungaria și alte țări din vecinătate. Mai puțini dintre noi știu, însă, că moldovenii pot călători fără vize în țări mai exotice sau mai îndepărtate precum Malaezia, Republica Haiti, Peru, Chile, Namibia sau Indonezia.

6. Cum arată o livadă în care s-au investit peste 55.000 de euro la hectar, după DEZASTRUL de azi (GALERIE FOTO)

O groază de bani investiți într-o livadă de meri din satul Coșernița, Criuleni, s-au dus pe apa sâmbetei după temperaturile scăzute și nisorile din aprilie 2017. Livada deja înflorită a fost distruse de intemperii.

5. Publicitatea de Crăciun care te pătrunde până la lacrimi! Aveți grijă de părinții voștri! (VIDEO)

Crăciunul este sărbătoarea care îi adună pe toți acasă. Cu toate acestea, mulți dintre noi suntem „prea ocupați” și „nu avem timp suficient” pentru a ne vizita bunicii sau părinții. Pornind de la această idee, gigatul supermarket din Germania Edeka a lansat un spot publicitar care îi îndeamnă pe toți să își viziteze părinții, cel puțin de Crăciun. 

4. JOS PĂLĂRIA! O firmă de taxi din Chișinău oferă servicii de transport GRATUIT, în contextul situației excepționale din capitală

Dacă unii taximetriști încearcă să profite de ninsoare ca să câștige un ban în plus, o firmă de taxi din Chișinău a decis să presteze servicii gratuite în contextul situației excepționale din Chișinău! În limita disponibilității, câteva mașini ale companiei stau la dispoziția celor care au nevoie de o unitate de transport, aflându-se într-o situație de pericol, sau pur și simplu nu își permit să dea câte 200-300 de lei pentru o călătorie.

3. Copiii cu cetățenie română vor primi 500 euro pentru educație, din 2017. Tot ei vor fi cei care vor avea acces la bani

Toți copii români născuți după data de 9 februarie 2011, inclusiv cei din R. Moldova care dețin cetățenia României, vor primi de la stat 500 de euro, bani pentru educație, conform legislației. Tinerii vor fi singurii care vor avea acces la bani, după ce împlinesc vârsta de 16 ani.

2. 100 Cele mai TARI citate MOTIVAȚIONALE după Forbes

De cele mai multe ori, atunci când nu ai știi ce decizii să iei, citatele sunt cele care te ajută cel mai mult. Când nu ai de la cine să ceri un sfat, citește colecția de citate motivaționale adunată de Forbes și adaptată de Bani.md.

1. Ultimele cuvinte rostite de Steve Jobs, înainte de moarte: "Acum când am făcut bani cât pentru trei generații..."

Directorul şi cofondatorul Apple, Steve Jobs, a pierdut în anul 2011 lupta cu cancerul pancreatic. Cunoscut pentru stilul lui de viață modest dar și pentru rigurozitatea și perfecționismul de care dădea dovadă pe plan profesional, ultimele cuvinte ale regretatului om de afaceri sunt simple, dar înduioșătoare, de efect și îi contrazic întreaga existență a acestuia, dedicată în proporție majoritară carierei. 

Bani.md menționează că în prezent, grupul de presă "Realitatea" include site-urile www.realitatea.mdwww.rlive.mdwww.bani.mdwww.stireata.md și www.topmedia.md

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000