5 lucruri care nu trebuie date și împrumutate sub nici un pretext

06 Sept. 2021, 10:42
 // Categoria: Au Bani // Autor:  bani.md
06 Sept. 2021, 10:42 // Au Bani //  bani.md

O zicală din popor spune: prin returnarea unei datorii, o persoană își dă o parte din noroc.

De asemenea, lucrurile pe care le împrumutăm ne pot jefui de energie și putere. Strămoșii noștri credeau că unele lucruri nu trebuie date sau împrumutate sub nici un pretext, altfel poți suporta o mulțime de necazuri …

Sarea nu poate fi împrumutată sub nici un pretext. Dacă vecinii tăi ți-au cerut sare, atunci dă-o numai cu condiția să fie un cadou. Pericolul constă în proprietățile energetice ale sării, care pot influența soarta. Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci este categoric imposibil să o iei de la alte persoane. Mulți oameni care au împrumutat sare, apoi, recuperând-o, au pierdut norocul, s-au îmbolnăvit, s-au despărțit de cei dragi.

Vasele sunt încărcate cu energia casei în care sunt amplasate constant. Dacă cineva dorește să facă ceva rău altei persoane, îl poate lăsa să-și folosească ceașca, farfuria, cana, lingura, cratița … Nu dați nimănui feluri de mâncare în vase pe care să le cereți înapoi, pentru a nu afecta negativ viața unei alte persoanw sau propriul destin. Bucatele împrumutate pot duce la pierderea sănătății, la obținerea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative. Puteți folosi vasele cu un străin dacă locuiți împreună, de exemplu, într-un cămin, dar și aici trebuie să fiți atenți. Vasele deteriorate sau sparte sunt și mai periculoase și nu trebuie păstrate acasă.

Îmbrăcăminte. Mulți bărbați și femei consideră că este absolut normal să schimbe lucrurile pentru o vreme. Dar este mai bine să nu o facă. Dacă cumpărați lucruri care au fost deja utilizate, nu este nimic în neregulă cu asta, pentru că plătiți pentru ele. Cu toate acestea, în acest caz, nu va strica să efectuați curățarea energiei. Hainele sunt personale, deci chiar dacă le iei de la rudele tale, care cu siguranță nu îți vor dori niciun rău, este mai bine să dai ceva în schimb. Nu împrumuta lucruri, ele pot aduce ghinion. Cel mai mare pericol îl reprezintă încălțămintea, absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă.

Bijuterii. Decorul este încărcat cu energia persoanei căreia îi aparține. Prin urmare, cel care le va folosi, le va afecta extrem de negativ. Nici trucul cadoului nu funcționează. Punând pe tine un inel sau cercei care au aparținut altei persoane, le poți absorbi problemele. Experții în bioenergie notează că bijuteriile de protecție pot „infecta” un străin cu boli și pot lua noroc. Dintre metale, argintul și platina trebuie evitate. Dintre pietrele talismanice, cei mai periculoși magneți ai nenorocirii pentru un străin vor fi piatra lunii, diamantul, cristalul de rocă.

Mătură. Dacă o persoană dă sau ia o mătură pentru o vreme, atunci, după semne, poate începe o perioadă neagră, care duce la pierderi monetare, probleme la locul de muncă. În nici un caz o mătură nu ar trebui să părăsească casa ta, acest lucru este permis numai dacă nu mai ai nevoie de ea.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 23:02
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Sept. 2021, 23:02 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală