5 obiceiuri care îți aduc sărăcia la ușă. Renunță la ele de astăzi!

Ce te împiedică să te îmbogățești, ba chiar trage în jos spre sărăcie? Te-ai gândit vreodată că unele obiceiuri zilnice ți-ar putea afecta situația financiară? Iată câteva dintre cele la care ar trebui să renunți de astăzi!

Ce te împiedică să te îmbogățești, ba chiar trage în jos spre sărăcie? Te-ai gândit vreodată că unele obiceiuri zilnice ți-ar putea afecta situația financiară? Iată câteva dintre cele la care ar trebui să renunți de astăzi!

Toată lumea are obiceiuri proaste, dar doar unii dintre noi știu cum să le evite. Pentru ceilalți... avem câteva sfaturi.

Pentru a urma sfaturile așa cum trebuie, întâi trebuie să identifici obiceiurile proaste pe care le ai și care îți aduc sărăcia. 

Îți aduc sărăcia la ușă: Jocurile de noroc

Succesul financiar necesită timp și efort neîncetat, nimeni nu se poate îmbogăți dintr-o dată pentru tot restul vieții. Cei care pariază și sunt împtimiți jocurilor de noroc se amăgesc crezând că există o scurtătură către succes. Un studiu a constat că 52% dintre oamenii săraci au jucat la pariuri cel puțin o dată pe săptămână și 77% au jucat la loterie în fiecare săptămână.

Îți aduc sărăcia la ușă: O dietă nesănătoasă

Obiceiurile proaste legate de alimentație și sănătate sunt dăunătoare succesului financiar. Un studiu a demonstrat că 97% dintre persoanele sărace au consumat peste 300 de calorii din fast-food în fiecare zi, 69% au mâncat fast-food de trei sau mai multe ori pe săptămână, 69% au mâncat bomboane mai mult de două ori pe săptămână și 66% sunt supraponderale. Oamenii care ajung să se îmbogățească îți prețuiesc sănătatea. Pe lângă faptul că mănâncă sănătos, fac constant exerciții fizice, dorm șapte sau mai multe ore în fiecare noapte și își fac un obicei zilnic din folosirea aței dentare.

Îți aduc sărăcia la ușă: Consumul exagerat de alcool

În timp ce un pahar de vin sau bere ocazional este în regulă, consumul exagerat de alcool poate împiedica șansele de succes financiar și te poate trage în jos.

Un studiu a demonstrat că 54% dintre oamenii săraci au băut mai mult de două pahare de bere, vin sau altă băutură alcoolică în fiecare zi. 84% din milionarii auto-realizați au băut mai puțin de atât. A bea prea mult alcool ar putea afecra memoria și capacitatea de a gândi clar. În plus, Este vorba de o mulțime de calorii suplimentare care nu au ce căuta într-o dietă sănătoasă.

Îți aduc sărăcia la ușă: Petrecerea timpului alături de oameni toxici

Cu cine îți petreci timpul contează mai mult decât ai crede. Toată lumea știe că dacă petreci prea mult timp alături de cineva, ajungi să-i semeni. Un studiu a demonstrat că 86% dintre oamenii bogați intervievați s-au înconjurat de alți indivizi de succes.

De asemenea, își propun să-și limiteze expunerea la persoanele toxice, negative. Pe de altă parte, doar 4% dintre cei săraci s-au asociat cu indivizi de succes, iar 96% își petrec timpul cu oameni toxici. Vei reuși în viață doar dacă te înconjori de genul potrivit de oameni! 

Îți aduc sărăcia la ușă: Privitul prea mult la TV

Un studiu a demonstrat că 77% dintre cei săraci stăteau mai mult de o oră în fața televizorului în fiecare zi, pe când 67% dintre oamenii de succes petreceau mai puțin de o oră pe zi în fața televizoarelor. Bogații preferă să fie educați decât distrați. Înlocuiesc privitul la televizor cu cititul, meditatul, exercițiile fizice sau orice altă formă de autoeducare.

Utilizarea productivă a timpului este un semn distinctiv al oamenilor bogați, pe când pierderea timpului la TV este un semn distinctiv al oamenilor săraci.

Sursă: eva.ro

 

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile