Bani.md

6 obiceiuri ciudate pe care are liderul Kim Jong-un în călătorii. Motivul pentru care își ia o toaletă personală

6 obiceiuri ciudate pe care are liderul Kim Jong-un în călătorii. Motivul pentru care își ia o toaletă personală

După o vizită în China, în luna martie, și întâlnirea sa istorică cu președintele Coreei de Sud din aprilie, Kim Jong-un a acceptat să se întâlnească și cu Donald Trump. Conducătorul Coreei de Nord și președintele american vor fi față în față la Singapore, pe la jumătatea lunii iunie.

Pentru liderul nord-coreean, voiajele în străinătate sunt rare, cele anterior menționate fiind primele după ce a preluat puterea la Phenian în 2011. Călătoriile sale ascund însă obiceiuri bizarre, precum nevoia permanent de o toaletă personal, precum și insistența sa

Citește mai jos lucrurile neobișnuite pe care le face Kim atunci când pornește la drum:

Bodyguarzi care aleargă lângă mașină

6 obiceiuri ciudate pe care are liderul Kim Jong-un în călătorii. Motivul pentru care își ia o toaletă personală

La întâlnirea cu președintele sud-coreean Moon Jae-In, camerele au surprins o viziune neobișnuită: o „flotă” formată din 12 gărzi de corp, îmbrăcați în costume și pantofi negri, au înconjurat vehicului în care se afla Kim și alergau împreună cu el.

"Cortina umană", așa cum a fost numită la știri, a ținut pasul cu vehiculul și a rămas în formație perfectă.

Călătorește cu un tren care se mișcă încet

6 obiceiuri ciudate pe care are liderul Kim Jong-un în călătorii. Motivul pentru care își ia o toaletă personală

Majoritatea  liderilor mondiali călătoresc cu avionul, dar, la fel ca tatăl și bunicul său, transportul preferat de Kim Jong-Un este cel feroviar.

Potrivit New York Times, Kim Jong-un are la dispoziție trei trenuri blindate - unul pentru securitatea sa, altul unde stă, al treilea fiind destinat pentru bagaje și gărzile sale de corp.

Cel mai ciudat lucru este că trenurile ajung la doar 60 de kilometri pe oră.

El nu folosește toalete publice atunci când călătorește - în schimb își ia o "toaletă personală"

Se pare că Kim Jong-un nu folosește toalete publice atunci când călătorește, în schimb optează pentru o "toaletă personală". Motivul nu are nimic de-a face cu curățenia.

Liderul Coreei de Nord ia cu el peste tot o toaletă privată, deoarece nu se teme că din problele biologice pe care le-ar lăsa într-o altfel de toaletă i s-ar putea afla starea de sănătate.

Ia cu el din Phenian un aparat de făcut noodles 

Întâlnirea planificată meticulos cu președintele sud-coreean Moon Jae-In a fost un prilej de a face și mai bine cunoscute gusturile personale ale ambilor lideri.

Pentru șeful de stat din Coreea de Nord asta a însemnat aducerea unei mașini speciale de făcut noodles pentru a găti"naengmyeon", un preparat pe gustul său. Masa ar fi fost pregătită de bucătarul șef la Okryu-gwan, un restaurant renumit din Phenian.

Are cinci piste private

Președintele nord-coreean este cunoscut pentru dragostea sa pentru lucrurie extravagante, și asta se aplică și în cazul vizitelor de stat. Liderul ar fi comandat construirea a cinci piste pentru uz personal. Acestea sunt situate lângă numeroasele palate și gări private pe care le deține. 

Păstrează secretul vizitelor de stat

Întâlnirea cu președintele chinez Xi Jinping în martie a fost remarcabilă din câteva motive. A fost prima sa călătorie oficială internațională a lui Kim de la preluarea puterii în 2011. Dar vizita s-a remarcat, de asemenea, pentru misterul care o înconjoară. Nu a fost făcută publică decât după ce a fost deja încheiată - prin confirmarea că în trenul blindat care a sosit la Beijing se afla într-adevăr liderul nord-coreean.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000