A câștigat de două ori în aceiași zi la LOTO. Cum a reușit o femei de 64 de ani să obțină 4 milioane de dolari

04 Oct. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Oct. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O femeie din Florida, în vârstă de 64 de ani, a adunat un premiu semnificativ în numerar după ce a câștigat două bilete de loterie de 2 milioane de dolari în aceeași zi, scrie Business Insider.

Susan Fitton din Florida a cumpărat biletele Mega Millions cu Megaflier Prip Mart în Boca Rotan, potrivit unui comunicat al Loteriei din Florida. Oficialii au declarat că câștigul premiului Fitton a venit dintr-un extras de luna trecută, pe 14 septembrie.

Conform comunicatului de presă, ambele bilete identice „se potriveau cu toate cele cinci numere de bilă albă, dar nu se potriveau cu Mega Ball”.

Funcția de completare Megaflier a contribuit la creșterea câștigurilor lui Fitton, a raportat Miami Herald.

„Numărul Megaplier pentru extragerea din 14 septembrie a fost 2, ceea ce a dublat premiul lui Fitton de la 1 milion la 2 milioane de dolari”, a declarat pentru Miami Herald Meredyth Hope Norman, manager de comunicare la Florida Lottery. „Dar ea a cumpărat două bilete cu aceleași numere, astfel că a obținut 4 milioane de dolari”.

Magazinul de unde a cumpărat biletele a primit un bonus de 10.000 de dolari, se arată în comunicatul de presă.

Sursele mai spun că trebuie să fii foarte norocos pentru a câștiga la această loterie.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău