Acest multi-miliardar din Arabia Saudită vrea să facă 82.000.000 $, doar din vânzarea acestui penthouse luxos. FOTO

30 Iun. 2021, 13:43
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
30 Iun. 2021, 13:43 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Dacă magnatul imobiliar saudit Fawaz Al Hokair va reuși să vândă penthouse-ul său de aproape 8.000 de metri pătrați cu vedere la Central Park pentru 170 de milioane de dolari (de două ori mai mult decât a plătit pentru imobil în 2016), ar fi printre cele mai scumpe proprietăți de până acum vândute în țară, potrivit Wall Street Journal.

 

Așadar, cele două lucruri zgârâietor de înalte sunt înălțimea la care este situat acest penthouse de pe 432 Park Avenue de la etajul 96 al clădirii înalte de 1.396 de metri și, respectiv, prețul apartamentului.

 

Al Hokair a cumpărat locuința cu șase dormitoare pentru 87,7 milioane de dolari, cheltuind 10.623 dolari pe metru pătrat în condominiu, scrie Luxury Launches. Spațiul este luxos, găzduiește șase dormitoare și șapte băi.

Veți observa accesorii produse de branduri de lux presărate în toată casa, cum ar fi Louis Vuitton, Hermes și Bentley. Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a vă lăsa uimiți, aflați că apartamentul include propria bibliotecă privată și o cameră de zi și dressing în dormitorul principal.

 

Baia principală merită o mențiune specială, deoarece vine cu podele încălzite, blaturi de marmură și dulapuri din lemn personalizate.

 

În plus față de toate cele de mai sus, 432 Park Avenue se mândrește cu un concierge cu normă întreagă, un portar cu program nonstop, parcare cu valet și o intrare privată acoperită, unde rezidenții și oaspeți pot lăsa discret vehiculele.

Proprietarul său Al Hokair, un dezvoltator imobiliar miliardar care a fondat grupul Fawaz Abdulaziz Alhokair, are acum 19 centre comerciale în Arabia Saudită și drepturile de franciză locale la mărci precum Zara, Banana Republic, Gap, Nine West și Topshop.

Realitatea Live

30 Mart. 2023, 17:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Mart. 2023, 17:07 // Actual //  Lupu Eduard

La discutarea proiectului de lege cu privire la Serviciul de Informații și Securitate, deputatul PAS, Adrian Cheptonar a fost întrebat de către deputatul din BCS, Vasile Bolea dacă va fi creată o instituție de Serviciului de Informații Externe cum au majoritatea statelor.

Majoritatea statelor au această dualitate de servicii. De exemplu, unele state au destul de multe servicii militare, contrainformații, interne și externe. În unele state, chiar instituții fiscale au subdiviziuni speciale, poliția are în multe subdiviziuni. În cazul Republicii Moldova, suntem un stat mic și ținem la buget. Activitatea de informații externe este extrem de costisitoare, noi o să ne bazăm ca atribuțiile de neinformații externe să fie ale SIS. În Lituania e exact ca în Republica Moldova”, a punctat Cheptinar.

Potrivit noii legi, SIS ar putea obține dreptul de a supraveghea domiciliul unei persoane, de a-i instala în locuință aparate de supraveghere audio, video sau foto, de a-i intercepta comunicările și de a o urmări vizual, în afara unui dosar penal.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău