Actrița Eva Longoria vinde complexul rezidențial din Los Angeles cu o reducere mare de preț

Producătorul și actrița „Desperate Housewives” Eva Longoria și-a vândut complexul rezidențial din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles cu pierderi.

Producătorul și actrița „Desperate Housewives” Eva Longoria și-a vândut complexul rezidențial din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles cu pierderi.

Proprietatea de 2,75 acri s-a vândut cu 8,25 milioane de dolari săptămâna trecută, cu 3,15 milioane de dolari mai puțin decât prețul pe care l-a plătit pentru casă în 2015, când a cumpărat-o. Potrivit Mainson Global, atunci prețul imobilului a fost de 11,4 milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de la actorul Tom Cruise, care deținea complexul timp de aproximativ un deceniu.

Eva Longoria, în vârstă de 45 de ani, care a devenit cunoscută cu rolul ei în telenovela CBS „The Young and the Restless”. A readus proprietatea pe piață în  anul 2017. Prețul de vânzare de atunci era de 14 milioane de dolari. Ultimul preț anunțat pe piață., în luna aprilie a anului curent, a fost de 9,495 milioane de dolari. Prețul la care a fost încheiat contractul de vânzare-cumpărare a fost de 8,25 milioane de dolari.

Complexul are o vilă franceză cu trei dormitoare, trei băi și o casă de țară cu patru dormitoare, cu patru băi..

Proprietatea aflată pe un deal are vedere la 180 de grade a orizontului Los Angeles, căi de piatră, o piscină și o pasarelă, conform anunțului de vânzare.

Planurile de reproiectare și renovare realizate de către arhitectul Mark Rios de la Rios Clementi Hale Studios sunt aprobate.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile