Acum pentru fiecare credit repetat de la SEBO ai o reducere

17 Iun. 2021, 12:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Iun. 2021, 12:19 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Mai mare, mai mare și încă mai mare! Da! La SEBO primești o reducere* mai mare, atunci când revii. Compania apreciază fidelitatea clienților existenți, de aceea s-a gândit să-i bucure. Așa că, dacă tu ești unul din ei, află ce interesant ți-a pregătit!

Acum, pentru fiecare credit repetat de la SEBO, ai o reducere, iar care va fi valoarea acesteia, compania o determină în dependență de numărul creditului Tău. Ce înseamnă asta? E simplu.

Iei al 2-lea credit? Reducerea ta este de 5%.

Iei al 3-lea credit? Reducerea ta crește – 10%.

Îl iei pe cel de-al 4-lea? Wow, deja ai 15% reducere și reducerea crește în continuare, până la al 11-lea credit. Începând cu creditul al 11-lea, deja ai 50% reducere. Iar cel mai interesant este faptul, că după al 11-lea credit, toate creditele ulterioare vor fi cu 50% reducere.

Cu cât mai multe credite ai luat și le-ai achitat la termen, cu atât e mai mare reducerea Ta. Astfel, să fii un client repetat e și mai avantajos.

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Vino chiar azi la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897 sau pe www.sebo.md/REDUCERE

Informații suplimentare: Ordin cu privire la aprobarea programului de reduceri

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
*Exemplu de DAE pentru credit Flexi cu 50% reducere: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1639 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 221,15%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului doar pentru creditul Flexi, care se aplică la eliberare, , în cazul oferirii de numerar.
În caz de nerambursare în termen a creditului reducerea se anulează, se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea se aplică la toate creditele SEBO, cu excepția sumelor adiționale de credit accesate de client în baza aceluiași credit.
Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.

P.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 14:24 // Actual //  Otilia Cotruța

Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim efort ca să nu fie miros după zona de protecție de 500 de metri”, a spus Anatolie Lichii astăzi, 2 august, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Potrivit responsabilului de la ACC, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim normal, iar instalațiile tehnologice funcționează conform cerințelor tehnice. Debitul zilnic la stația de epurare constituie 140 de mii de metri cubi și deversările în râul Bâc sunt conform actelor normative în vigoare.

În ceea ce privește reconstrucția stației de epurare în șantier, în perioada 26-30 iulie la aceste lucrări au fost antrenați circa 50 de muncitori. La momentul actual contiunuă lucrările la clădirea de admisie și la clădirea de pretratare și evacuare a nămolului în exces. Permanent în șantier este monitorizată calitatea lucrărilor, a specificat Anatolie Lichii.

În săptămâna trecută, ACC a efectuat 33 de controale, dintre care 8 – inopinate și 25 – ordinare. În prezent probele de apă prelevate sunt cercetate în laborator. În funcție de rezultatele testelor, agenților economici le vor fi înaintate prescripții.

Mâine, 3 august, la „Apă-Canal Chișinău” SA va avea loc o ședință, la care va fi discutat mersul lucrărilor de reconstrucție la stația de epurare a apelor reziduale. Proiectul se realizează din bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală