Bani.md

ADR Nord are un nou director. Cine este Vitalie Povonschii, cel care a câștigat concursul

ADR Nord are un nou director. Cine este Vitalie Povonschii, cel care a câștigat concursul

Vitalii Povonschii  a fost numit noul director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord). Prezentarea noului director a avut loc astăzi, în cadrul unei ședințe la Agenție, în prezența ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici.

ADR Nord are un nou director. Cine este Vitalie Povonschii, cel care a câștigat concursul

Vitalii Povonschii a fost desemnat câștigătorul concursului public la postul vacant de director al ADR Nord, organizat de MADRM, în data de 6 februarie a.c. În prezent, Vitalii Povonschii este consilier în Consiliul municipal Bălți. Anterior, a îndeplinit funcția de director al Î.S. „Molda­eroservice” timp de 11 ani. Are studii superioare în domeniul aviației și economiei.

”Până în prezent, ADR Nord a realizat 31 de proiecte ce cu siguranță au îmbunătățit condițiile de viață pentru cetățeni și au modernizat serviciile publice locale. Au fost proiecte în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare, construcția drumurilor regionale, sporirea atractivității turistice, eficiența energetică în clădiri publice, etc. Proiecte în valoare totală de circa 350 milioane de lei, finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, dar și cu suportul partenerilor de dezvoltare. Sperăm că  experiența dumneavoastră de muncă va contribui la dezvoltarea întregii regiuni, atragerea investitorilor și servicii locale mai bune”, a menționat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, în cadrul ședinței de la ADR Nord.

La rândul său, Vitalii Povonschii a mulțumit pentru încrederea acordată și și-a exprimat disponibilitatea de a realiza eficient prioritățile și obiectivele agenției.

“Despre echipa Agenţiei am auzit doar de bine, au realizat un şir de proiecte pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor. Vom continua împreună cu echipa să atragem investiţii în regiune, pentru a contribui la servicii publice calitative şi eficiente”, a spus Vitalii Povonoschii, noul director ADR Nord.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000