Bani.md

Afacere inedită la 22 de ani. Ce business a lansat un tânăr pasionat de adidași

Afacere inedită la 22 de ani. Ce business a lansat un tânăr pasionat de adidași Foto: Mandri.ro

Un tânăr din România a lansat o afacere inedită la vârsta de 18 ani. Acum, la vârsta de 22 de ani, are colaborări cu mai multe companii, reușind să-și expună produsele în magazinele partenerilor. 

Aacerea lui Octavian Graure constă în personalizarea încălțămintei sportive. El a reușit să facă din personalizarea tenișilor un business, pentru că tot mai mulți tineri vor ca „sneakerșii” lor să fie… altfel. Unici.

Libertatea.ro scrie că Octavian s-a apucat de pictat teniși în urmă cu 4 ani, din dorința de a avea doar încălțăminte-unicat. La un moment dat, și-a dat seama că poate să facă bani din asta, așa că și-a transformat hobby-ul în afacere. De câte ori aude că-n România se deschide un magazin cu specific sportiv sau că un butic aduce colecții exclusivite, merge pentru a studia piața, dar și pentru a căuta marfă.

Octavian Graure pasionat de mic de adidași, dar mai ales de modelele care nu se găseau pe străzile din țara noastră. Din acest motiv s-a apucat să-și deseneze propriile încălțări sport. Tânărul spune că prima lui pictură a fost o galaxie și că atunci când a ieșit cu tenișii pe stradă nimeni nu credea că el este autorul transformării. La început, a experimentat pe propriile perechi, de fiecare dată încercând un alt desen, iar feedbak-ul primit de la prieteni l-a făcut să continue. Cu peste 300 de perechi de adidași lucrați până în prezent, Octavian Graure este cel mai căutat pictor de sneakers de la noi, asta pentru că este deschis la orice gen de pictură și că știe cum să-și mulțumească, de fiecare dată, clienții.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000