Află de ce și când să-ți cauți un loc de muncă pe jobs.diez.md și delucru.md

Demult au apus vremurile când trebuia să cutreieri tot orașul pentru a depune CV-ul fizic direct pe masa angajatorului.

Acum timpul și comoditatea au un alt preț. Dacă ești în căutarea unui nou post de muncă, notează-ți două adrese: jobs.diez.md și delucru.md. Același lucru îl faci și dacă ești angajator în proces de recrutare.

Cu ajutorul acestor două platforme ai toate șansele să nimerești la jobul pe care ți-l dorești, în doar câteva clickuri, întâlnirea dintre cerere și ofertă de pe piața muncii fiind simplă și rapidă.

Dar să le luăm pe rând și să identificăm care platformă e mai potrivită pentru tine.

Pe delucru.md găsești locuri de muncă pentru orice nivel de carieră și experiență, din cele mai diverse domenii: de la servicii de curățenie, șoferie sau agricultură până la inginerie, IT, marketing, medicină și farmaceutică, finanțe, bănci, drept etc.

Pe platformă sunt înregistrați peste 2000 de angajatori și 4000 de oferte de angajare, dintre care, cu siguranță, un job poate fi al tău.

Află de ce și când să-ți cauți un loc de muncă pe jobs.diez.md și delucru.md

În același timp, jobs.diez.md se adresează, în mare parte, persoanelor calificate. Toate locurile de muncă sunt High Level. Pe platformă găsești joburi atât pentru tineri care au absolvite studii superioare, cât și pentru profesioniști cu experiență solidă într-un anumit domeniu.  

De asemenea, pe această platformă, poți găsi programe de internship sau joburi oferite de către angajatori străini, pe care le poți practica de la distanță 100%.

Află de ce și când să-ți cauți un loc de muncă pe jobs.diez.md și delucru.md

 

Ambele site-uri îți oferă posibilitatea de a-ți încărca CV-ul, de a-l aplica la pozițiile care te interesează sau de a-l face vizibil pentru angajatorii care recrutează – astfel nu te duci tu la oferta de job, dar vine ea la tine. Iar dacă nu ai un CV, nicio problemă, îl poți crea direct pe platformă.  

Mai mult decât atât, pe delucru.md există chiar și butonul ”aplică rapid”– unde nu completezi formularul de aplicare, dar transmiți CV-ul tău (deja încărcat pe site) direct către angajator, cu un singur click.

Pe lângă anunțurile de angajare pe care le găzduiesc, platformele mai sunt o sursă utilă de informație de nișă: articole cu referire la piața muncii, la angajatorii de top, sugestii despre cum să-ți elaborezi un CV eficient, cum să te prezinți la un interviu de angajare sau cum să-ți negociezi salariul. De asemenea, vei găsi recomandări din partea juriștilor, pe care să le folosești în cazul eventualelor situații neplăcute: neachitarea salariului, concedierea, angajarea ilegală etc.

Un motiv convingător de ce ar trebui să apelezi la aceste două platforme, fiind în căutarea unui loc de muncă, e că fiecare companie înregistrată trece printr-o verificare rigidă a datelor juridice. Astfel ai siguranța că aplici la un job legal și că vei fi scutit de confruntarea cu posibile situații neplăcute.

În cazul în care nu ai găsit o ofertă de muncă atractivă astăzi, accesează site-urile și mâine – platformele sunt actualizate cu joburi noi în fiecare zi.

Așadar, dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau dacă tu ești angajatorul care vrea să-și completeze echipa cu persoane competente, accesează acum platformele jobs.diez.md și  delucru.md – partenerii tăi în drumul spre o carieră de succes.  

Fii la curent cu cele mai noi și mai atractive oferte de muncă, urmărește paginile de pe rețelele de socializare:

Jobz.diez.md – Facebook, Instagram
Delucru.md – Facebook, Grup Public
Spor la găsit cele mai bune oferte și ne auzim la primul salariu!

 

P.

Alte stiri

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane dolari) anul trecut, care ar fi cel mai mare pachet salarial anual din Marea Britanie.

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oamenii încep să se vaccineze, iar lucrurile par să revină încet la normal. Dar când vom putea reveni la călătoriile de altădată?

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile din guvern, este o decizie care va face Guvernul mai puternic pe timp de criză. „Decizia Curții clarifică lucrurile în ceea ce ține de competențele Guvernului interimar. Ne-am asigurat că Guvernul va putea numi secretari de stat și persoane în alte funcții de demnitate publică, precum și funcționari publici pe durata asigurării interimatului”, a precizat Stamte.

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin AstraZeneca. Însă, Krasnoselski spune că vaccinul este oferit de Organizația Mondială a Sănătății, deși preparatul a fost donat de România, iar odată ajuns la Chișinău, autoritățile moldovene au decis să ofere și Tiraspolului 1.810 de doze de vaccin.

Ultimele ȘTIRI

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane...

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oam...

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile di...

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin...

Am întrebat băncile comerciale despre salariile și beneficiile pe care le oferă angajaților. Află ce au răspuns

Atunci când cauți un loc de muncă, ești interesat și de beneficiile pe care le oferă angajatorul. Dacă domeniul financiar-bancar îți este cunoscut...

Vezi toate știrile