Bani.md

Află tendințele de pe piața transferurilor de bani din Moldova din 2018

Află tendințele de pe piața transferurilor de bani din Moldova din 2018

Transferul de bani și mai ales remitențele, sunt o importantă sursă de venit pentru populația Republicii Moldova, dar în același timp, și un element important de formare al PIB-ului.

Conform Băncii Naționale, în trimestrul al III-lea, 2018, volumul total al transferurilor bancare de mijloace bănești din străinătate în favoarea persoanelor fizice din Republica Moldova a constituit 314.67 milioane de dolari SUA.

De asemenea, se observă o scădere a popularității transferurilor bancare, doar 16.1% sunt transferuri bancare (în diverse valute) prin sistemul SWIFT, prezentate în valoare brută din totalul trimis. Noile metode de transfer de bani, precum transferul de bani online, devin din ce în ce mai atractive, grație vitezei de operare, comodității și comisioanelor mici.

Analizând tendințele metodelor alese în vederea efectuării transferului de bani, este evident că transferul prin intermediul unei instituții bancare își pierde rapid din popularitate, iar metodele noi de transfer de bani online, prin aplicații și servicii virtuale, sunt percepute ca fiind mult mai convenabile. Clickpay aduce inovațiile din domeniul transferurilor bancare pe piața moldovenească la prețuri foarte accesibile!

Ce modalități de transfer oferă Clickpay?

Clickpay pune la dispoziția clienților săi câteva modalități inovative de transfer online:

  • Prima este cea clasică și cel mai des folosită: transferul de bani de pe un card pe altul, la comisioane accesibile și în regim online pe website-ul clickpay.md.
  • Cea de-a doua opțiune este pentru cei ce folosesc în munca lor zilnică poșta electronică. Transferul de bani pe un card pe altul, prin adresa de e-mail nu este doar posibil, dar și util, întrucât acest lucru poate fi făcut fără să te sustragi de la activitățile tale curente și pentru că vei primi confirmarea transferului imediat pe e-mail.
  • Ultima modalitate de transfer, la fel de comodă în utilizare, este transferul de bani prin numărul de telefon. La fel cum este și în cazul poștei electronice, procesul va decurge rapid. Destinatarul va fi înștiințat despre succesul tranzacției efectuate.

În 2018, digitalul dictează tendințele, mai nou chiar și în domeniul financiar, pentru că este comod și rapid, mereu într-un pas cu ritmul vieții!

(P)

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000