AIPA are un nou director. A fost promovat din funcția de Director Adjunct

Vadim Curmei care a exercitat până în prezent funcția de Director Adjunct al Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, a fost promovat în funcția de Director al AIPA.

Vadim Curmei care a exercitat până în prezent funcția de Director Adjunct al Agenției de Intervenție și Plăți în Agricultură, a fost promovat în funcția de Director al AIPA.

La data de 8 mai, Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Iurie Ușurelu a informat colectivului Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) despre numirea în funcția de Director al AIPA pe Vadim Curmei.

Vadim Curmei fiind licențiat în drept civil, cu o experiență vastă în domeniul juridic,  în 2016, a fost numit în funcția de director adjunct al AIPA unde și-a exercitat atribuțiile timp de trei ani, acumulând cunoștințe ample în domeniul subvenționării.

Cu acest prilej, Iurie Ușurelu a ținut să-i mulțumească dlui Vadim CURMEI pentru responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă în cadrul Agenției până în prezent, dorindu-le succese în noua sa funcție. La rândul său, Curmei și-a exprimat gratitudine pentru încrederea acordată și a dat asigurări că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele ce stau în fața instituției. 

Alte stiri

Sute de agricultori de producători agricoli din Moldova n-au putut primi compensații din cauza birocrației

Guvernul a decis să acorde compensații producătorilor agricoli care din diverse motive obiective, dar și scăpări ale reprezentanților din cadrul APL, nu au putut beneficia de ajutor financiar.

Afacerea „Sanatoriul Moldova” din Truscaveț: Spălătorie de bani, Interese și Beneficiari

Sanatoriile Moldovei din Ucraina reprezintă un mare interes din partea politicului, dar și pentru anumite persoane care au câștigat și și-au propus să câștige și mai mult pe seama bunurilor Republicii Moldova.

DOC Mold-street: Cine va prelua Portul Giugiulești

E vorba de un litigiu iscat după ce la finele anului 2011, Danube Logistics SRL, operatorul Portului Internațional Liber Giurgiulești (PILG), a ajuns sub controlul lui Thomas Moser, în urma acestui Master SPA, un contract semnat în condiții neclare.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile