Air Moldova a inclus un nou serviciu pentru pasageri! Călătorii nu vor mai fi nevoiți să aștepte cu bagajul în aeroport

Compania aeriană Air Moldova vine cu o nou serviciu pentru călătorii aeroportului din Chișinău. Dacă ai ajuns prea devreme de zbor, ori nu vrei sî umbli cu bagajele după tine, Air Moldova permite înregistrarea non-stop la Aeroportul Internațional Chișinău.

Compania aeriană Air Moldova vine cu un nou serviciu pentru călătorii aeroportului din Chișinău. Dacă ai ajuns prea devreme de zbor, ori nu vrei să umbli cu bagajele după tine, Air Moldova permite înregistrarea non-stop la Aeroportul Internațional Chișinău.

Pasagerii nu vor mai fi nevoiți să aștepte pe aeroport cu bagajele lângă ei. Serviciul este deja pus în funcțiune, astfel încât pasagerii deja se pot înregistra în regim non-stop la orice cursă operată de companie. 

Serviciul respectiv se prestează la orice oră la ghișeul Nr. 18 din Aeroportul Internațional Chișinău cu condiția ca pasagerul urmează să zboare peste nu mai mult de 24 de ore.

Pasagerii companiei Air Moldova pot preda bagajul și primi tichetul de îmbarcare, cu mult timp înainte de începerea ordinară a înregistrării și își pot petrece timpul liber fie în sala de așteptare a aeroportului, fie pentru a ieși în oraș dacă timpul de până la cursă permite acest lucru.

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile