Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Amenajări care cresc valoarea casei pot fi făcute oricând. Fie că vreți să o vindeți sau să o lăsăți copiilor într-o stare foarte bună, locuința dumneavoastră va arată mai bine dacă urmăți sfaturile specialiștilor în design exterior și interior.

Dacă structura este solidă și a fost consolidată la timp, valoarea casei crește fără investiții și eforturi prea mari. În mare, zugrăvirea câtorva încăperi și aranjarea grădinii ar trebui să fie suficiente și să facă locuința mai atractivă pentru potențialii cumpărători, de exemplu.

Amenajări care cresc valoarea casei. Vopseaua împrospătează camerele

O zi însorită în care nu trebuie să mergeți la muncă este ideală pentru a schimbă aspectul unei camere. Achiziționați vopseaua dinainte și în ziua respectivă puteți să va apucați de lucru încă de dimineață.

Adunați mobila în mijlocul camerei și apoi va apucați de curățat și zugrăvit pereții. Dacă bugetul va permite, lăsăți tavanele în seama unor profesioniști. Sunt zone unde ajungeți mai greu și la finalul zilei v-ați putea alege cu dureri de gât și de articulații.

Sfatul experților este să dați primul stat de vopsea cât mai devreme. E nevoie de câteva ore bune să se usuce, după veniți cu al doilea și până seară faceți și curat.

Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Tratament special pentru ferestre

Dacă tot ați zugrăvit, ferestrele sunt următoarea zona spre care ar trebui să va îndreptăți atenția.

E momentul potrivit pentru a scapă de vechile perdele, jaluzele sau draperii. Un expert în design interior va poate ajută să alegeți culorile și texturile potrivite pentru camera pe care doriți să o reamenajati.

Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Renovarea întrării, mereu o idee bună

Știm cu toții că prima impresie contează. În cazul unei case, intrarea ne ajută să ne facem o imagine despre întreagă locuința și nu trebuie neglijată.

O casă bine întreținută poate fi pusă în valoarea de o ușa de la intrarea vopsită în culori țări – roșu sau albastru. Covorul din față pragului trebuie să arate și el impecabil. Poate fi curățat sau schimbat din când în când.

Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Cu ochii în podea

Odată ce oaspeții dumneavoastră v-au trecut pragul casei, unul dintre lucrurile pe care le vor remarcă este podeaua. De aceea, reamenajarea unor camere presupune curățarea, rearanjarea sau chiar înlocuirea covoarelor și mocheteleor, dacă este cazul.

Revenind la camera proaspăt zugrăvită, e necesar să verificați starea parchetului. Dacă sunt probleme mari, apelați la ajutorul unui meșter priceput și rezolvați totul în cel mai scurt timp.

Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Grădina, oază de liniște

Amenajarea grădinii crește semnificativ valoarea unei proprietăți și îi da o notă de distincție.

Curățați plantele uscate și aleea și aranjați totul că și cum un agent imobiliar ar urmă să va facă o vizită în câteva ore.

Nu uitați de mobilierul de grădina. După perioada de iarnă, e posibil să fie nevoie de ceva reparații sau de înlocuirea unor piese importante.

Dacă ați urmat toate aceste sfaturi și v-au mai rămas bani și timp liber, puteți trece la o etapă superioară a amenajării casei. Această presupune investiții mai mari, precum cele în redecorarea băii și a bucătăriei.

Amenajări care cresc valoarea casei. Cinci sfaturi practice

Sursă: Case Practice.

 

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile