Bani.md

Anunțul PSRM, care i-a ”uimit” pe toți: Ion Ceban va candida pentru fotoliul de primar al mun. Chișinău (VIDEO)

Anunțul PSRM, care i-a ”uimit” pe toți: Ion Ceban va candida pentru fotoliul de primar al mun. Chișinău (VIDEO) Foto: sputnik.md

Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la Primăria Chișinău este Ion Ceban. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon după ședința activului PSRM, desfășurată la Casa Sindicatelor din Capitală. Asta deși Zinaida Greceanîi este președinta partidului. Potrivit lui Dodon, au fost examinate în total patru candidaturi, dar s-a votat unanim pentru Ion Ceban.

”Este o persoană foarte pregătită, care cunoaște cel mai bine problemele din Chișinău”, a spus Igor Dodon, menționând că a fost invitat la ședință în calitate de lider neformal al socialiștilor. 

La rândul său, Ion Ceban a mulțumit tuturor pentru încrederea acordată. 

”Vreau să le mulțumesc colegilor pentru această încredere. Este o misiune foarte responsabilă. Chișinăul are foarte multe probleme, trebuie schimbate multe lucruri”, a declarat Ceban. 

Menționăm că Ion Ceban este șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) și purtător de cuvânt al șefului statului. 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000