Bani.md

Apple va investi în realizarea unui serial! Primul sezon va avea cel puțin 20 episoade

Apple va investi în realizarea unui serial! Primul sezon va avea cel puțin 20 episoade

Gigantul american Apple îşi va începe periplul în zona conţinutului video original cu un serial care va fi supervizat chiar de către Steven Spielberg.

Celebrul regizor şi producător american Steven Spielberg va fi implicat în primul proiect pe care Apple îl va derula conform ambiţiilor companiei americane de a crea conţinut video original în cadrul propriului ecosistem, scrie Digi24.ro.

Apple a ales să readucă la viaţă Amazing Stories, un serial în stilul Zona Crepusculară pe care tot Steven Spielberg l-a produs în anii ’80. Amazing Stories a fost un serial apreciat de critici, dar care a fost anulat de NBC după doar două sezoane.

Noul serial va fi produs de Amblin Entertainment împreună cu NBCUniversal şi va avea, cel puţin pentru primul sezon, 10 episoade. Fiecare episod va avea un buget de 5 milioane de dolari.

Amazing Stories va fi primul proiect exclusiv Apple din ceea ce urmează să devină serviciul de streaming al companiei americane. Apple nu are la acest moment un serviciu de streaming în genul Netflix, însă este foarte probabil să lanseze unul pentru a-şi promova propria platformă video.

Apple va investi anul viitor 1 miliard de dolari pentru crearea de conţinut video original. În acest sens, gigantul american a angajat doi foşti lideri ai Sony Pictures, Jamie Erlicht şi Zack Van Amburg.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000