Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim  dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

”Alături de colegii din board, voi aduce un impuls nou în misiunea APPIM de a contribui la dezvoltarea Parcurilor Industriale din Republica Moldova, aliniindu-ne la standarde industriale de calitate. Cred în dialog și parteneriat cu toți actorii cu impact asupra dezvoltării socio-economice a statului. Vom continua să dezvoltăm și să propunem soluții care vizează un cadru legislativ mai bun ce va permite facilități reale rezidenților Parcurilor Industriale, întru ridicarea atractivității acestora. Rezidenții parcurilor industriale trebuie să primească întreg suportul Statului pentru a dezvolta un proiect investițional profitabil și de lungă durată”, a declarat Stanislav Rusu, noul Președinte APPIM.

Pe lângă alegerea președintelui, în cadrul Adunării Generale a fost ales vice-Președintele, noii membri ai Consiliului de Administrare și Comisia de Cenzori. Totodată, s-au stabilit sarcini și acțiuni pentru perioada imediat următoare.

APPIM a fost fondată în august 2015, iar membrii asociației sunt cele mai reprezentative Parcuri Industriale din Republica Moldova:

  • Parcul Industrial ”TRACOM” din mun. Chișinău;
  • Parcul Industrial ”RĂUT” din mun. Bălți;
  • Parcul Industrial “CAAN” din or. Strășeni;
  • Parcul Industrial “BioEnergAgro” din or. Drochia;
  • Parcul Industrial “EDINEȚ” din or. Edineț;
  • Parcul Industrial ”CIMIȘLIA” din or. Cimișlia;
  • Parcul Industrial “FAIP” din or. Durlești;
  • Parcul Industrial “COMRAT” din mun. Comrat;

Organizarea întrevederilor de planificare și coordonare comune vor urma periodic.

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile