Bani.md

ASP, despre programarea pe BANI (ilegală) la examenul auto: Sunt tentative ale unui grup din exterior

ASP, despre programarea pe BANI (ilegală) la examenul auto: Sunt tentative ale unui grup din exterior

Agenția Servicii Publice exclude faptul că în schema frauduloasă legată de programările la examenul auto ar putea fi implicați angajați ai instituției. Într-un răspuns pentru Realitatea.md, instituția afirmă că grupul de persoane care desfășoară aceste acțiuni ilegale sunt din exteriorul ASP, scrie Realitatea.md.

(FOTO) Programări la examenul auto CONTRA PLATĂ! Schema frauduloasă a unui grup pe Telegram

„Pe marginea sesizării cazurilor neconforme și a problemelor abordate în vederea programării electronice la serviciile ASP, s-au constatat tentativele unui grup de persoane din exteriorul ASP de a profita de sistemul menționat în interes personal.

ASP a identificat cazurile de realizare neconformă a programării la serviciile de examinare a conducătorilor de vehicule. Materialele acumulate au fost expediate organelor abilitate pentru desfășurarea investigațiilor corespunzătoare în modul stabilit de legislația în vigoare a Republicii Moldova”, ne-au comunicat reprezentanții Agenției Servicii Publice.

Între timp, o altă persoană care a trecut acum două luni prin „calvarul înscrierii la examen” ne-a contactat și ne-a expediat mai multe capturi de ecran cu mesajele și anunțurile mai multor persoane care ar fi implicate în aceeași schemă. Condițiile diferă, iar dacă „aduci prieteni, primești reduceri”.

Articolul integral poate fi citit AICI.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000