Bani.md

Au creat Magic Paper în Moldova! Felicitările inovative, cadoul perfect de sărbători. Vezi prin ce sunt speciale și de ce vor surprinde online-ul

Au creat Magic Paper în Moldova! Felicitările inovative, cadoul perfect de sărbători. Vezi prin ce sunt speciale și de ce vor surprinde online-ul

În căutarea cadourilor pentru colegi și parteneri, redacția Bani.md a descoperit Magic Paper - un alt fel de felicitări, unul cu totul inovativ, deosebit față de ce ne-am obișnuit nou: Comod, Util și Memorabil. Poate fi utilizat atât online, cât și în viața reală. 

Despre ce să fie vorba?

Magic Paper - o inovație simplă, la prima vedere, care permite atașarea Cărților Digitale, Audio Cărților, Muzicii și a Filmelor de felicitări.

Ce vrei să dăruiești persoanei dragi sau colegului: Un film? - Poftim. Va putea să îl vadă mai des decât în cazul în care i-ai fi dăruit un bilet la film. 

Descrierea produsului Magic Paper este următoarea:

„Invenția face pentru PRIMA dată o carte digitală „palpabilă”. Deci doar acum și doar cu noi puteți pentru prima dată procura o carte digitală pe suport fizic.

În plus, de când CD-urile și DVD-urile sunt demodate, nu există un suport fizic simplu și universal pentru atașarea de el a Muzicii, Audio Cărților și a Filmelor.

De ce e nevoie de Invenția noastră cînd cartea digitală poate fi trimisă pe Internet? Simplu. Noi ne axăm pe Cadouri. Iar în cadou cel mai important e „ambalajul”, emoția.”

Produsul aparține companiei din SUA - Tech Art Gifts Inc. Know how-ul fiind depus în SUA la patentă globală, astfel că ideea nu poate fi „împrumutată” oriunde în lume. 

Partea frumoasă este că aceste felicitări pot fi comandate atât online, cât și achiziționate în anumite puncte de vânzare:

Felicitările pot fi procurate în rețeaua Librarius, la librăriile de pe adresele M. Varlaam 75, Pușkin 22, Piața Unirii, (fost cinematograf Flacăra), bd. Dacia 30/1, bd. Moscovei 1/1 și în rețeaua de cafenele Tucano și, evident, direct pe site prin Pay Pal. Tot aici pe sait puteti indica si adresa unde să fie trimise si ne vom ocupa de asta. Dacă doriți să scriți și cîteva rînduri pe Felicitare, în rețelele Librarius și Tucano sunt cutii poștale, la fel le puteți procura pe loc și pe loc să le și trimiteți. Prețurile doar de la 30 lei pînă la 50 lei, plicul e inclus în preț la fel ca și Muzica, Cărțile, Audio Cărțile și Filmele.

Un cadou Magnific, în special că acum felicitările sunt cu preț redus. 

În cazul în care vă doriți să comandați felicitările online, aflați că livrarea pentru Europa va costa 12 lei, pentru SUA și Canada 16 lei. Plicul este  inclus. Pentru alte destinații, puteți să contactați echipa producătoare la  info@magicpaper.club.

„Sperăm Arta Moldovei să ajungă în toate țările din Lume”, spune echipa, iar noi ne dorim ca această afacere inovativă din Republica Moldova să prindă aripi și să motiveze și alte persoane să îți transforme ideile în afaceri.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000