Au creat Magic Paper în Moldova! Felicitările inovative, cadoul perfect de sărbători. Vezi prin ce sunt speciale și de ce vor surprinde online-ul

În căutarea cadourilor pentru colegi și parteneri, redacția Bani.md a descoperit Magic Paper - un alt fel de felicitări, unul cu totul inovativ, deosebit față de ce ne-am obișnuit nou: Comod, Util și Memorabil. Poate fi utilizat atât online, cât și în viața reală.

În căutarea cadourilor pentru colegi și parteneri, redacția Bani.md a descoperit Magic Paper - un alt fel de felicitări, unul cu totul inovativ, deosebit față de ce ne-am obișnuit nou: Comod, Util și Memorabil. Poate fi utilizat atât online, cât și în viața reală. 

Despre ce să fie vorba?

Magic Paper - o inovație simplă, la prima vedere, care permite atașarea Cărților Digitale, Audio Cărților, Muzicii și a Filmelor de felicitări.

Ce vrei să dăruiești persoanei dragi sau colegului: Un film? - Poftim. Va putea să îl vadă mai des decât în cazul în care i-ai fi dăruit un bilet la film. 

Descrierea produsului Magic Paper este următoarea:

„Invenția face pentru PRIMA dată o carte digitală „palpabilă”. Deci doar acum și doar cu noi puteți pentru prima dată procura o carte digitală pe suport fizic.

În plus, de când CD-urile și DVD-urile sunt demodate, nu există un suport fizic simplu și universal pentru atașarea de el a Muzicii, Audio Cărților și a Filmelor.

De ce e nevoie de Invenția noastră cînd cartea digitală poate fi trimisă pe Internet? Simplu. Noi ne axăm pe Cadouri. Iar în cadou cel mai important e „ambalajul”, emoția.”

Produsul aparține companiei din SUA - Tech Art Gifts Inc. Know how-ul fiind depus în SUA la patentă globală, astfel că ideea nu poate fi „împrumutată” oriunde în lume. 

Partea frumoasă este că aceste felicitări pot fi comandate atât online, cât și achiziționate în anumite puncte de vânzare:

Felicitările pot fi procurate în rețeaua Librarius, la librăriile de pe adresele M. Varlaam 75, Pușkin 22, Piața Unirii, (fost cinematograf Flacăra), bd. Dacia 30/1, bd. Moscovei 1/1 și în rețeaua de cafenele Tucano și, evident, direct pe site prin Pay Pal. Tot aici pe sait puteti indica si adresa unde să fie trimise si ne vom ocupa de asta. Dacă doriți să scriți și cîteva rînduri pe Felicitare, în rețelele Librarius și Tucano sunt cutii poștale, la fel le puteți procura pe loc și pe loc să le și trimiteți. Prețurile doar de la 30 lei pînă la 50 lei, plicul e inclus în preț la fel ca și Muzica, Cărțile, Audio Cărțile și Filmele.

Un cadou Magnific, în special că acum felicitările sunt cu preț redus. 

În cazul în care vă doriți să comandați felicitările online, aflați că livrarea pentru Europa va costa 12 lei, pentru SUA și Canada 16 lei. Plicul este  inclus. Pentru alte destinații, puteți să contactați echipa producătoare la  info@magicpaper.club.

„Sperăm Arta Moldovei să ajungă în toate țările din Lume”, spune echipa, iar noi ne dorim ca această afacere inovativă din Republica Moldova să prindă aripi și să motiveze și alte persoane să îți transforme ideile în afaceri.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile