Audi a prezentat, alături de Italdesign și Airbus, cea mai recentă versiune a mașinii zburătoare

Audi a devenit partenerul celor de la Italdesign și Airbus și au prezentat împreună cea mai recentă versiune a conceptului de mașină zburătoare.

Audi a devenit partenerul celor de la Italdesign și Airbus și au prezentat împreună cea mai recentă versiune a conceptului de mașină zburătoare.

Prima versiune a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2017, iar acum companiile o urmăresc la ediția Salonului de annul acesta.

Contribuția Audi la proiect include cunoștințele și experiența sa privind tehnologia acumulatorilor și automatizarea. De asemenea, stilul Audi își pune amprenta pe designul mașinii.

Denumită Airbus Pop.Up, aceasta este compusă din mai multe secțiuni detașabile și poate zbura sau rula ca orice automobil la nivelul solului.

Audi a prezentat, alături de Italdesign și Airbus, cea mai recentă versiune a mașinii zburătoare

Capsula are două uși cu o suprafață vitrată neobișnuit de generoasă și un parbriz amplu, detalii menite să asigure o vizibilitate ideală în condiții de zbor. Interiorul este, de asemenea, revoluționar, parbrizul apelând la tehnologia realității augmentate pentru a afișa informații esențiale furnizate de sistemul de navigație sau referitoare la parametrii de rulare. Airbus Pop.Up rulează 100% autonom.

Mașina decide automat, grație inteligenței artificiale, care este forma potrivită de călătorie, în funcție de condițiile meteo sau de trafic. Dacă zborul este ideal, drona se apropie de vehicul și se conectează la capsula pasagerilor care apoi se desprinde de modulul terestru și este purtată în aer de puternicele motoare electrice cu elice.

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile