Bani.md

Avantajele politicii de garanție și post-garanție pentru sistemele de alimentare cu apa

Avantajele politicii de garanție și post-garanție pentru sistemele de alimentare cu apa

Pe piață se regăsesc zeci de sisteme de alimentare cu apă, cu proprietăți și funcții diferite, de la diferite branduri. Pentru puține este asigurată garanția, iar în cazul în care se oferă, deseori aceasta este nefuncțională. Din acest motiv, îți recomandăm în primă instanță să achiziționezi pompe de apă sau sisteme de reglare automată a presiunii doar din magazinele autorizate. Mai jos vei afla care sunt avantajele pe cale le oferă garanția și post-garanția.

Asigură-ți produsul chiar în momentul achiziției

Sistemele de alimentare cu apă sunt folosite în orice locuință, domenii industriale, uzine, ferme etc. Drept urmare, de funcționalitatea lor depinde calitatea vieții și asigurarea unui proces de lucru continuu.

Pentru a nu fi periclitat circuitul de aprovizionare și recirculare a apei, utilajele trebuie să funcționeze perfect. Iată de ce, la achiziționare, pe lângă parametri, turație, calitate, motorul echipamentului, atrage o atenție deosebită și la politica de garanție.

De exemplu, în cazul unei pompe de apă, durata de viață a acesteia depinde de modul de utilizare. Sunt diferite tipuri. Unele se încadrează în lista de pompe de apă de suprafață sau pompe submersibile pentru puțuri. Fiecare dintre acestea au diferite specificații. Astfel, odată ce vor fi folosite incorect se pot deteriora chiar după câteva utilizări.

Din acest motiv, cea mai eficientă soluție este ca informațiile despre aceste utilaje să le primești de la consultați calificați. Și nu în ultimul rând, să cunoști ce presupune garanția.

Avantajele garanției și post-garanției

Compania Axima se specializează pe sistemele de pompare a apei. Asigură piața locală cu echipamente produse de cei mai recunoscuți producători. Axima estre partener autorizat Wilo. Astfel, asigură vânzarea produselor de calitate certificată, precum și serviciile de mentenanță.

Pentru o bună funcționare, utilajele sunt instalate la cheie de către specialiștii autorizați din cadrul departamentului service. Pe lângă perioada de garanție asigurată la cumpărare, compania pune la dispoziție și service post-garanție.

  • Investiția este asigurată din start,
  • În cazul anumitor defecțiuni este asigurat serviciul de mentenanță,
  • Fiecare detaliu a produsului poate fi schimbat la cerere,
  • Gradul de uzură este redus, datorită materialelor calitative folosite la producere.

Avantajele politicii de garanție și post-garanție pentru sistemele de alimentare cu apa

Pentru care produse este asigurată garanția?

Garanția se oferă pentru fiecare produs achiziționat. Indiferent de cost, dacă produsul nu va îndeplini funcțiile propriu-zise, acesta va putea fi adus la verificare și reparare în cadrul service-ului.

Garanția și post-garanția este oferită pentru toată gama de produse:

  • Pompe de apă murdară, sisteme de canalizare pentru evacuarea apelor uzate;
  • Pompe submersibile (alimentare cu apă potabilă, irigare);
  • Pompe de circulație (sisteme de climatizare, sisteme solare, încălzire în pardoseală, circuite de răcire);
  • Sisteme de ridicare a presiunii;
  • Sisteme anti-incendiu.

Dacă e necesar, sunt posibile soluțiile personalizate. Astfel ca investiția clientului să fie calitativă, durabilă și să corespundă necesităților. Vino chiar acum la Axima și vezi ce oferte te așteaptă.

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000