Bani.md

Bijuteriile în valoare de 5 mln $, furate dintr-un hotel din Paris, au fost recuperate. Atacatorii ar fi celebrii Pink Panther

Bijuteriile în valoare de 5 mln $, furate dintr-un hotel din Paris, au fost recuperate. Atacatorii ar fi celebrii Pink Panther foto: Shutterstock

Autorităţile franceze au reuşit să recupereze toate bijuteriile furate, cu o zi în urmă, dintr-un magazin aflat în incinta hotelului parizian Ritz din Franța, a declarat o sursă din cadrul investigaţiei, relatează site-ul cotidianului The Telegraph.

 

„Pot confirma că toate bijuteriile furate au fost găsite în geanta recuperată de ofiţerii de poliţie", a informat sursa.

Potrivit informaţiilor, o parte din prada de 4,5 milioane de euro a fost găsită asupra celor trei hoţi prinşi, în timp ce restul nestamatelor furate au fost găsită într-o geantă abandonată de cei doi infractori care au reuşit să fugă. Atacatorii ar fi membri ai celebrei bande de hoţi Panterele Roz. 

Cinci bărbaţi, dintre care trei fiind înarmaţi cu topoare, au intrat într-un magazin aflat în incinta hotelului Ritz, aflat în apropierea Ministerului de Justiţie, de unde au furat bijuterii în valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro.

Deşi poliţia a reuşi să prindă trei dintre infractori care au fost blocaţi în clădire, alţi doi complici au reuşit să scape cu ajutorul unei maşini şi a unei motociclete. Cu toate acestea, persoana de pe motocicletă a scăpat geant cu bijuterii, după ce a lovit un pieton.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000