Bill Gates donează 150 mln $ pentru ieftinirea „vaccinului” anti-COVID. Va costa 3 dolari

Aceasta donație va face ca viitorul vaccin să coste doar trei dolari. Fundația Bill & Melinda Gates a investit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri în ultimii 20 de ani, potrivit Mediafax.
Aceasta donație va face ca viitorul vaccin să coste doar trei dolari. Fundația Bill & Melinda Gates a investit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri în ultimii 20 de ani, potrivit Mediafax.
 
Bill Gates vrea ca vaccinul anti-Covid să fie accesibil tuturor și donează încă 150 de milioane de dolari. Banii vor merge către Serum Institute, cel mai mare producător de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza.

Fundația Gates spune că va oferi transport gratuit pentru dozele care trebuie să ajungă în zonele sărace ale planetei. În ultimii 20 de ani, fundația sa a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiți numai în vaccinul anti-Covid.

„Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în țările bogate, dar și în țările în curs de dezvoltare și va fi în beneficiul tuturor dacă obținem asta”, a spus Bill Gates.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile