Bitcoin ar putea ajunge la o valoare incredibilă. Ultimele previziuni ale analiştilor

13 Feb. 2022, 12:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
13 Feb. 2022, 12:57 // Actual //  Lupu Eduard

Bitcoin, principala criptomonedă la nivel internațional, a scăzut miercuri cu 1,11%, până la 43.551 dolari.

Ether, a doua cea mai tranzacționată criptomonedă, se vindea la prețul de 3.109 dolari, în creștere cu 0,15%, potrivit datelor de la Coindesk.

Având în vedere că bitcoinul era preconizat să ajungă la 100.000 de dolari în ultima lună a anului trecut, previziunile încep să apară din nou în acest an, scrie publicaţia Arab News.

Bitcoin ar putea crește cu aproape 500% de la prețul actual la aproximativ 200.000 de dolari pe unitate, potrivit firmei de cercetare Fsinsight, citându-l pe șeful de strategie de active digitale, Sean Farrell.

Există astfel mult optimism cu privire la potențialul avantaj al activelor cripto, iar șeful de cercetare de la Fundstrat Global Advisors a insistat recent că bitcoinul are încă o creștere masivă în față.

Prognoza Fsinsight indică faptul că factorii de decizie din SUA ar putea aduce un dezavantaj creșterii prețurilor principalelor active cripto.

„Toate activele se pot vinde și pot scădea cu încă 50% dacă Fed crește cu 4% mâine sau luna viitoare dobânzile de referinţă”, a remarcat Farrell în notă.

„Dar acum, așa cum stau lucrurile, avantajul atât pentru Bitcoin, cât și pentru Ethereum este mult mai mare decât dezavantajul”, spune el.

Prognoza companiei indică, de asemenea, că Ethereum are potențialul de a-și creşte valoarea în dolari SUA în a doua jumătate a anului 2022.

De asemenea, se așteaptă ca Ethereum să crească cu aproape 400%, până la aproximativ 12.000 dolari pe unitate.

Valorile criptomonedelor au crescut în ultima săptămână, Bitcoin câștigând mai mult de 12%, iar Ethereum sărind cu peste 13%.

Ministrul de Finanțe al Indiei, Nirmala Sitharaman, a dezvăluit că oficialii guvernamentali monitorizează în mod constant sectorul cripto, scrie India Today.

„Avem o echipă de oameni care monitorizează constant, urmăresc sectorul cripto și ascultă oamenii din acea zonă. Îmi oferă feedback”, a spus Sitharaman.

Ministrul de Finanțe a mai spus că Reserve Bank of India lucrează la emiterea monedei digitale a băncii centrale a Indiei.

Cu toate acestea, ea a precizat că mai întâi va fi implementată criptotaxarea.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău