Black Friday – 60% pentru MBA și educație în afaceri de la 22.11 la 30.11

23 Nov. 2021, 09:40
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Nov. 2021, 09:40 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Vinerea neagră nu a trecut pe lângă noi… O singură zi pe an lumea întreagă o ia razna. Nu facem excepție nici noi!

Cu ocazia acestui eveniment mondial, City Business School anunță prețuri incredibil  de mici pentru toate programele majore:

MBA general

MBA intensiv

Mini MBA

Director financiar

Director HR

Director de producție

Director de vânzări

Director Achiziții si Achiziții

MBA – Master of Business Administration este un program educațional extins pentru manageri medii și seniori, precum și pentru proprietari de afaceri. Oferă cunoștințe cuprinzătoare și abilități practice pentru liderii de companii.

vei avea nevoie de aceste cunoștințe dacă:

– urmează să dezvolţi o carieră în afaceri;

– ai devenit recent lider și nu prea înțelegi ce să faci cu noile responsabilități;

– ai fost lider de  mai mult timp, dar simți ca îţi doreşti să te perfecţionezi;

– urmează să-ți începi propria afacere, dar nu știi de unde să începi;

– ţi-ai deschis deja propria afacere, dar doreşti să o dezvolţi în continuare în vederea obţinerii unor beneficii mai mari;

– doreşti  să –ţi schimbi domeniul de activitate și ai nevoie de cunoştinţe suplimentare.

Cele trei valori de bază ale MBA:

Cunoştinţe.

Experți şi practicieni de top,  ruși și internaționali își împărtășesc cunoștințele la MBA. Aceasta este o experiența concentrată a celor mai puternici manageri, cunoștințele lor sunt întotdeauna relevante, deoarece sunt în primul rând conducători și  apoi profesori.

Practică.

În procesul de ţinere a cursului, în special în școala noastră, implementarea sarcinilor practice constituie 70% din pregătire. Cu această abordare, abilitățile de management sunt formate deja în procesul de studiere.

Ce face? În primul rând – restructurează  gîndirea. Absolvenții de MBA își dezvoltă o viziune strategică, învață să stabilească corect sarcini și obiective pentru ei și subalternii săi, subordonându-i unui singur vector de dezvoltare a companiei. Cu această abordare, abilitățile se formează în timpul procesului de învățare.

Rețele.

Alături de tine vor fi oameni interesanți, lideri și manageri de top de cel mai înalt nivel, cu care în realitate este, de obicei, greu să faci cunoștință. Și în cadrul formării comune, puteți comunica cu ei, puteți face schimb de experiență și recomandări. Potrivit absolvenților școlilor de afaceri, aceștia au beneficiat de circa o treime din informații utile de la colegii studenți.

Un MBA nu este potrivit pentru tine dacă:

– nu vrei să devin lider. Apoi antrenează-ți abilitățile în specialitatea ta.

– vrei doar să schimbi ceva în viață. MBA este orientat spre practică și acțiune. Dacă nu ai  încă obiective specifice, atunci mai întâi vă sfătuim să vă decideți asupra lor, apoi să decideți dacă aveți nevoie de o educație în afaceri.

http://www.e-mba.md

P.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei