Bani.md

Bradul de Crăciun a ajuns în PMAN! Cum promiteau autoritățile să fie și cum arată acum (VIDEO)

Bradul de Crăciun a ajuns în PMAN! Cum promiteau autoritățile să fie și cum arată acum (VIDEO)

 UPDATE 15:20 Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost identificat un nou brad, care va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale. Este vorba de primul brad pe care autoritățile plănuiau să-l cumpere, însă ulterior, s-au răzgândit în favoarea celui adus din Ucraina.

Silvia Radu a găsit un alt brad! Îl va aduce sub paza polițiștilor, pentru a nu mai avea „suprize”

UPDATE: Primarul interimar Silvia Radu a dispus ca bradul din PMAN să fie scos imediat, după ce acesta a ajuns cu nici jumătate din crengile pe care le avea inițial. Aceasta a menționat că va cumpăra personal un brad de Crăciun, din bani proprii.

Silvia Radu a dispus să fie scos imediat bradul din PMAN: „El a ajuns pur și simplu distrus”. Ce soluție propune

Mult așteptatul pom de Crăciun a ajuns în această noapte în țară, iar autoritățile au început să-l instaleze în Piața Marii Adunări Naționale. Bradului însă îi lipsesc mai multe crengi și arată mai mult ca un simplu trunchi de copac.

Deși autoritățile municipale au promis că anul acesta bradul va fi unul dintre cele mai înalți de până acum și cel mai frumos, se pare că acest lucru nu s-a adeverit.

Din imagini se vede cum de trunchiul copacului atârnă crenguțe foarte puține, fapt ce lasă de gândit cum oare va arăta acesta până la final, după ce va fi împodobi.

Anul acesta bradul  a fost achiziționat din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina, iar după cum declara primarul interimar, Silvia Radu, „în Moldova nu au fost găsiți brazi pe potrivă deaceea și s-a decis să fie procurat din țara vecină”. Preţul pomului este 15 mii lei și are o înălțime circa 29 de metri.

(FOTO) Cum va arăta bradul de Crăciun din PMAN din acest an: Are 29 de metri și a costat 15.000 de lei

Inaugurarea acestuia, trebuia să fie pe 1 decebrie, însă acum nu se știe când totuși va fi dat startul sărbătorilor de iarnă.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000