Brand de lux la ușile milionarilor. Cu ce inovație vine compania Luis Vuitton

Pandemia globală de Covid-19 a făcut ca mai multe industrii să-și schimbe strategiile pentru a supraviețui. Pentru a-și menține clienții mulțumiți, compania Luis Vuitton vine cu o idee originală.

Fiți gata să faceți cumpărături cu exclusivitate. 

Louis Vuitton Mobile Luxury Shop este acum disponibil pentru a satisface dorințele cumpărăturilor de lux și va veni chiar la pragul cumpărătorilor lor, găzduind pe toți ca și cum ar fi un A-Lister.

Creată de Vogue Magazine ca fiind o experiență de cumpărături de tip boutique mobilă, aceasta ar putea deveni cu ușurință experiența de cumpărături din noua eră, care rămâne mult mai mult decât o face pandemia, scrie The Richest

Doar pentru că magazinele sunt închise, nu înseamnă că consumatorii trebuie să renunțe la experiențele lor de cumpărături de lux. În timp ce rata cumpărăturilor online a crescut dramatic în ultimele luni, nu se poate compra cu faptul că poți atinge și simți firele și țesăturile luxoase ale celor mai importante mărci de lux din lume.

LV By Appointment face o reducere prin a trimite remorci de lux pre-rezervate, pline de articole Louis Vuitton, pentru a se potrivi cu experiența de cumpărături a clientului lor.

Fox News raportează: „Pur și simplu ieșind din ușa din față, clienții vor găsi o selecție robustă și individualizată, incluzând noi colecții și piese rare, oferind un nivel de personalizare de neegalat în industrie”.

Aceasta nu este nici măcar cea mai bună parte a experienței de cumpărături. Cumpărătorii vor fi încântați să afle că, la rezervarea unității mobile, au posibilitatea de a-și declara lista de dorințe, personalizând astfel experiența de cumpărare pentru a se potrivi în totalitate nevoilor lor personale.
Pentru moment, această experiență mobilă a început în Coasta de Vest a Los Angelesului și este menită să-și croiască drum spre Orange County, în această primăvară.

Având un camion de cumpărături privat Louis Vuitton care vine direct pe aleea , sigur pare un mod de viață fastuos, iar acest lucru va impresiona cu siguranță atât cumpărătorul, cât și vecinii și privitorii.

Dacă sunteți curios despre cum este această unitate mobilă, vă puteți aștepta la opulență la fiecare pas. Ținând pasul cu standardele incredibil de ridicate ale mărcii, Vogue descrie unitatea mobilă Louis Vuitton ca având „siding de sticlă, pereți matlasați, mochetă cremă și o comoară de bunătăți Louis Vuitton în interior”.

Continuă să spună: "remorca cu supă promite să aducă plăcerea cumpărăturilor dintr-un butic Louis Vuitton pe aleea dvs."

Alte stiri

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane dolari) anul trecut, care ar fi cel mai mare pachet salarial anual din Marea Britanie.

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oamenii încep să se vaccineze, iar lucrurile par să revină încet la normal. Dar când vom putea reveni la călătoriile de altădată?

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile din guvern, este o decizie care va face Guvernul mai puternic pe timp de criză. „Decizia Curții clarifică lucrurile în ceea ce ține de competențele Guvernului interimar. Ne-am asigurat că Guvernul va putea numi secretari de stat și persoane în alte funcții de demnitate publică, precum și funcționari publici pe durata asigurării interimatului”, a precizat Stamte.

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin AstraZeneca. Însă, Krasnoselski spune că vaccinul este oferit de Organizația Mondială a Sănătății, deși preparatul a fost donat de România, iar odată ajuns la Chișinău, autoritățile moldovene au decis să ofere și Tiraspolului 1.810 de doze de vaccin.

Ultimele ȘTIRI

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane...

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oam...

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile di...

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin...

Am întrebat băncile comerciale despre salariile și beneficiile pe care le oferă angajaților. Află ce au răspuns

Atunci când cauți un loc de muncă, ești interesat și de beneficiile pe care le oferă angajatorul. Dacă domeniul financiar-bancar îți este cunoscut...

Vezi toate știrile